Pierde Gigi banii pe Golofca? “E greu să îl vindem acum!”

Daniel Vlad   
in Stiri sportive
03/04/2018, 17:42
Pierde Gigi banii pe Golofca? “E greu să îl vindem acum!”

Revista Fanatik / Septembrie - 48 de pagini, numai 5 lei
48 de pagini, numai 5 lei

Petre Cozma, răvăşit de eliberarea ucigașilor fiului: „Îi iau cu lopata!”
Acum la toate punctele de presă

Anul trecut, la începutul lunii august, Gigi Becali perfecta transferul lui Cătălin Golofca la FCSB pentru 400.000 de euro, dar Valeriu Iftime, patronul moldovenilor rămânea şi cu 60 la sută din procente.  Dar evoluţiile jucătorului adus de la FC Botoşani nu erau pe placul lui Becali, iar ulterior acesta a reuşlt să anuleze clauza de procente după mai multe discuţii cu Iftime. Însă în final s-a decis de comun acord revenirea la echipa moldovenilor a lui Golofca, dar Becali a pus unele condiţii pentru ca afacerea să se perfecteze momentan gratis. 

Valeriu Iftime a reuşit să îl readucă la FC Botoşani pe Golofca de la FCSB, dar a avut şi o înţelegere cu Becali.  În cazul în care jucătorul o să fie vândut în străinătate pe durata contractului de cinci ani pe care îl avea semnat cu echipa finanţatorului roş-albaştrilor, atunci afacerea trebuie să se perfecteze pe o sumă nu mai mică de 400.000 de euro.  Gigi Becali doreşte să îşi recupereze banii pe care i-a dat lui Valeriu Iftime în august 2017.

“Golofca trebuie să dea vreo 10 goluri!”

Contactat de către FANATIK.RO, Valeriu Iftime a vorbit despre înţelegerea pe care o are acum cu Gigi Becali. “Gigi a trebuit să ne pună o condiţie pentru ca noi să îl readucem gratis pe Golofca. Noi nu îl putem vinde pe acest fotbalist la o altă echipă pe o sumă mai mică de 400 de mii de euro deoarece banii aştia trebuie să îi dăm lui Gigi Becali ca să îşi recupereze şi el investiţia făcută atunci când l-a cumpărat de la noi. 

Dar momentan nu garantez că îl vindem la vară pe Golofca la vreo altă echipă. Suntem în play-out, iar În primul rând el trebuie să îşi revină la forma pe care o avea în vara anului trecut. Să dea el vreo 10 goluri pentru noi, iar atunci să fiţi convinşi că o să intre şi în atenţia formaţiilor din străinătate. Îmi pare rău, dar asta este realitatea, iar dacă Gigi o să piardă banii eu nu am ce să fac. Însă voi încerca să găsesc o soluţie ca să fie bine pentru toată lumea”, a spus Becali.

 

Închide ×