Sport

Gigi Becali s-a convins deja de Paulo Vinicius. Ce contract îi pregătește fundașului brazilian. Exclusiv

Paulo Vinicius a jucat un singur meci la FCSB, 2-1 cu Gaz Metan Mediaș, și l-a convins pe patron. Gigi Becali se pregătește să-i prelungească angajamentul.
11.08.2021 | 11:09
Gigi Becali sa convins deja de Paulo Vinicius Ce contract ii pregateste fundasului brazilian Exclusiv
Paulo Vinicius FCSB. Foto: sportpictures.ro
ADVERTISEMENT

FCSB a avut doi debutanți la meciul de acasă cu Gaz Metan Mediaș: brazilianul veteran Paulo Vinicius, 37 de ani, și atacantul croat Ivan Mamut, 24 de ani. Primul a adunat multe laude pentru prestația sa.

Din informațiile FANATIK, Becali și oamenii din jurul echipei sunt atât de mulțumiți de cel care va împlini 37 de ani pe 12 august încât au luat deja în calcul să-i propună un nou contract. Paulo Vinicius abia a sosit la FCSB și a semnat pe un an, până pe 30 iunie 2022.

ADVERTISEMENT

Paulo Vinicius ar putea evolua la FCSB măcar două sezoane. „Joacă fără probleme până la 40 de ani!”

La Gigi Becali, lucrurile par destul de simple în privința noilor achiziții. Patronul celor de la FCSB se convinge foarte repede dacă noul venit e util sau nu echipei sale pe termen lung.

Dacă în ultimul timp am consemnat „aventuri” de genul Vukusic sau Ondrasek, cărora Becali le-a pus eticheta după o repriză, iată că regula șefului roș-albaștrilor funcționează și în sens invers.

ADVERTISEMENT

După doar 90 de minute jucate în tricoul celor de la FCSB, brazilianul Paulo Vinicius l-a convins pe Gigi Becali. Îi va fi prelungit contractul cu cel puțin un an, până în vara lui 2023. Este posibil ca propunerea să-i fie făcută zilele acestea, ca un cadou la aniversarea de 37 de ani!

Ăsta joacă până la 40 de ani fără probleme la FCSB!”, le-a transmis Becali oamenilor săi de încredere. De fapt, Gigi a avut cuvinte de laudă la adresa fundașului brazilian veteran care a luat 4 titluri conscutive cu CFR Cluj și în intervențiile televizate de după FCSB – Gaz Metan Mediaș 2-1.

ADVERTISEMENT

„Vinicius m-a încântat, dezinvolt, foarte calm, frumos, dă siguranţă echipei, dă siguranţă apărării, nu se hazardează. Nu ştiu cum CFR a renunţat la jucătorul ăsta. E prea bărbat, prea puternic, prea echilibrat mental” – Gigi Becali, la Pro X

Toți sunt încântați de modul cum Vinicius și-a condus colegii la primul meci la FCSB. „Mai rar așa jucător serios. Fără glume, doar muncă și concentrare”

Ceea ce i-a surprins în mod foarte plăcut pe cei din vestiarul roș-albastru a fost modul în care veteranul brazilian s-a impus încă de la primul meci. A jucat impecabil, dovadă și cifrele sale Instat de la victoria cu medieșenii.

I-a așezat cu mâna în teren pe colegii săi. A ridicat vocea când a trebuit, deși era doar la primul meci. Fiecare coleg din apărare se uita la el ca să țină cât mai aproape linia la ofsaid.

ADVERTISEMENT

Plus modul său de a se comporta în vestiar. Mai rar un jucător atât de serios și de concentrat. Își vede de treaba lui, nu-l interesează glumele celor din jur, doar muncă și iar muncă.

Venea după o pauză de câteva luni în pregătire și nu s-a văzut deloc acest lucru. Poate de-aia și joacă atât de bine la vârsta asta”, povestesc, pentru FANATIK, oameni din noul vestiar al lui Vinicius.

„Când iei un jucător liber și faci contract pe un an, te mai interesează că nu are pregătire? Trebuie să avem lot mare, nu putem face față peste tot. Asta e, riști 180.000 pentru un jucător. L-am luat pe Vinicius pentru că dă cu capul” – Gigi Becali, patron FCSB, la Digisport

Brazilianul își va schimba perechea din centrul defensivei. Gigi s-a săturat de Crețu și-l cere pe Miron!

Paulo Vinicius a debutat la FCSB făcând cuplu în centrul defensivei cu Alexandru Crețu, și el un nou venit la roș-albaștri în această vară. E foarte posibil ca brazilianul să-și schimbe partenerul din apărare.

George Miron, unul dintre titularii bătuți în cuie la FCSB anul trecut, este aproape să revină pe teren. El nu a jucat în acest sezon din cauza unei accidentări. Vinicius – Miron poate fi noua pereche de fundași centrali, cu Iulian Cristea prima rezervă de stoper.

Asta ar însemna că Becali s-a plictisit deja de „fundașul” Alexandru Crețu, pe care el l-a impus ca stoper. Crețu poate urca la mijloc, în locul lui Ovidiu Popescu, sau poate rămâne rezervă, având în vedere că se apropie și revenirea lui Șut, un alt preferat al patronului de la FCSB.

  • 15.000 de euro pe lună este salariul actual al lui Paulo Vinicius la FCSB. O eventuală prelungire a contractului se va face în aceiași termeni contractuali
  • 4 titluri a câștigat Paulo Vinicius cu CFR Cluj, în fiecare dintre sezoanele jucate pentru trupa din Gruia (2017-2021)

  • (P) Cota BETANO pentru Rapid – FCSB: 1,95 este cota pentru „ambele marchează”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT