ADVERTISEMENT
Fotbal intern

Gigi Becali s-a dat de gol şi a explicat de ce l-a înlocuit pe Vînă: “Greşeşti două pase, la revedere, schimbat”

Autor: Flaviu Popa | 08.03.2020 | 23:40
Gigi Becali s-a dat de gol şi a explicat de ce l-a înlocuit pe Vînă:
Gigi Becali s-a dat de gol și a explicat de ce l-a înlocuit pe Vînă

Ionuț Vînă a primit o șansă nesperată în minutul 11 al meciului FCSB – U Craiova, când l-a înlocuit pe Darius Olaru, accidentat după un duel cu Nițu.

ADVERTISEMENT

Fundașul a fost umilit însă în minutul 70, când a fost înlocuit de Filip, situație extrem de rar întâlnită în lumea fotbalului.Gigi Becali s-a dat de gol: „Greșești, nu mai joci”

Gigi Becali s-a dat de gol după meci și a explicat, extrem de sincer, de ce a ordonat înlocuirea lui Vînă. „Ce să mai faci schimbări, pentru ce să le mai faci?

ADVERTISEMENT

Dacă merge bine echipa, dacă joacă bine, dacă vezi pe câte unu că stă pe teren și cutare și greșește, nu ai văzut Vînă? A făcut două pase la adversar, la revedere, schimbat!

Eu cred că de aia l-a schimbat, eu n-am vorbit cu Vintilă, dar cred că de aia. Alea două pase care le-a dat el, nu am luat gol, dar normal că a ratat Koljici ăla. Te curăță două pase de astea.

Poți să fii cel mai mare fotbalist, dacă dai două pase la adversar la revedere. Are calitate, dar dai pasă la adversar tată, nu joci!”, a explicat patronul celor de la FCSB.

ADVERTISEMENT

Vintilă, contrazis de patronul Becali

Declarația lui Becali e în contradicție totală cu explicația lui Bogdan Vintilă. Antrenorul FCSB susținea, cu câteva minute înainte ca Becali să intre în direct, că l-a scos pe Vînă pentru a „închide jocul”.

„Vînă a intrat pentru că s-a accidentat Olaru, iar în partea a doua l-am schimbat cu Filip pentru a încerca să închidem jocul”, a punctat Vintilă.

ADVERTISEMENT

Înlocuirea unui jucător care a fost introdus în teren este extrem de rară și e deseori rezultatul unui joc dezastruos al respectivului fotbalist. În lumea fotbalului, o astfel de schimbare este considerată umilitoare pentru fotbalist.

  • 1.3 milioane de euro e cota de piață a lui Ionuț Vînă
ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!