Fotbal intern

Gigi Becali s-a dezlănţuit. “Suntem cei mai proşti!” Continuă scandalul cu FRF

04.05.2018 | 12:33
Gigi Becali sa dezlantuit Suntem cei mai prosti Continua scandalul cu FRF
ADVERTISEMENT

Gigi Becali s-a dezlănţuit şi a anunţat că va câştiga numele Steaua în instanţă, după o decizie care o să fie luată de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie. Mai mult, patronul lui FCSB crede că echipa lui nu poate să piardă la Comisii şi se arată dezgustat de regulile impuse de FRF prin care se interzice ca un sponsor să aibă două cluburi.

“Este o zi importantă… la cum am făcut apărarea, dacă nu câştigăm nu mai înţeleg ce înseamnă dreptul, ce înseamnă legile. Avem probleme cu justiţia, dar la Înalta Curte sunt judecători care au experienţă. Majoritatea judecă drept, mai ales că nu mai e câmpul ăla tactic, nu mai e Dumbravă la SRI. Nu cred că mai are cineva curaj să facă ceva.  Crezi că azi vom avea numele Steaua Bucureşti din nou. Începe numărătoarea invesă cu ceilalţi. Prea tare m-am săturat de defăimare. Ajunge! Azi sper să câştigăm, să luăm numele Steaua. Nu vreau să fiu judecat de oameni care nu mă pot judeca pe mine, nu pot, nu vreau să rămân la echipa asta. Speţa asta cu Steaua e foarte uşoară. Dacă vede un judecător că am făcut investiţii de milioane de euro, că am protocoale de colaborare. Am plătit impozite pe clădirile lor 3 milioane de euro, le-am dat datoriile, ei joacă pe gazoanele făcute de mine.”

ADVERTISEMENT

Becali s-a dezlănţiuit: “S-au descalificat!”

“Steaua asta e succesoare a asociaţiei ăleia. Noi am preluat de la Asociaţie. Nu trebuie să fii prea mare judecător ca să înţelegi toate astea. Dacă vin Oprea, Coldea şi Dumbravă şi spun ceva… dar nu mai au curaj. De aia am încredere. Dacă dai împotrivă, te descalifici ca judecător. Cele care au dat împotrivă… ce să mai zic? S-au descalificat. Noi am făcut fotbal profesionist, CSA Nu are voie să facă fotbal profesionist. Oprea crede că e patriot, dar nu este. A făcut un titlu din asta, interesul naţional. Interesul lor, invidia lor, lăcomia lor. E prea multă prostie în România.”

Becali continuă scandalul cu FRF

“Uite ce se întâmplă la Comisie. Se scrie în regulament că nu mai există depunctare dacă cineva se retrage şi că maximul e amenda. Suntem prea proşti, prea servitori, să mă ierte toţi că spun aşa ceva. La noi sunt comisii fără arbitri, totul e zero. Eu vreau să iau un milion de euro de la o societate de pariuri şi nu pot să-i iau. Au dat ei la Federaţie că nu poate un sponsor să aibă două cluburi. Nu vezi la câte ne duce mintea? I-am zis lui Vali să semneze, ce contează ce zice Federaţia? Ce, îmi face mie Federaţia planul economic? Ei nu ştiu că în legătura cu Comisiile astea sunt în plângeri pe la DNA! Numai ei sunt apărarea, ce fac?” a spus Gigi Becali pentru Pro X.

ADVERTISEMENT