Sport

Gigi Becali s-a enervat când a fost întrebat de situația lui Nicolae Dică la FCSB: ”Dacă dă Putin bomba atomică…”

Gigi Becali l-a reconfirmat în funcție pe Nicolae Dică și s-a enervat când a fost întrebat, repetitiv, dacă postul antrenorului este în pericol.
26.09.2022 | 12:32
Gigi Becali sa enervat cand a fost intrebat de situatia lui Nicolae Dica la FCSB Daca da Putin bomba atomica
Gigi Becali s-a enervat rău când a fost întrebat dacă îl va demite pe Nicolae Dică în cazul unui eșec cu FC Argeș. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

FCSB nu a mai câștigat în SuperLiga de la jumătatea lunii august, dar postul lui Nicolae Dică nu e în pericol, spune Gigi Becali. Omul de afaceri s-a enervat când a fost chestionat cu privire la viitorul tehnicianului.

Gigi Becali: ”La mine nu e cu dacă”

Patronul vicecampioanei FCSB a fost provocat să răspundă cum va reacționa în cazul antrenorului Nicolae Dică, în cazul în care echipa lui va pierde următorul meci din SuperLiga, cu FC Argeș. Antrenorul care a readus-o pe FCSB în grupele cupelor europene nu e în pericol să fie demis, spune patronul Gigi Becali.

ADVERTISEMENT

Mai mult, latifundiarul s-a enervat și a răspuns într-un monolog în care i-a evocat pe președintele Rusiei, Vladimir Putin, și pe americani. A concluzionat în stilul lui caracteristic posibilitatea ratării play-off-ului.

”La mine nu e cu dacă, ce întrebări sunt astea. Nu se pune problema ca Dică să plece. Iar e dacă…dacă se ratează play-off-ul, dacă…prea mulți de dacă.

ADVERTISEMENT

Eu vorbesc cu dacă și parcă? Dacă Putin dă bomba atomică, mai rămâne Dică? Dacă dau și americanii bomba nucleară, mai rămâne Dică? Ce sunt întrebările astea? V-am zis că nu se pune problema! Nu mai puneți întrebări cu dacă!

Nu mă mai luați pe mine cu dacă, dacă ratam play-off-ul, atunci se prăbușește avionul cu 220 de oameni, și mor toți, prea multe morminte… Ce dacă ratăm play-off-ul? Am mai pierdut încă un an și asta e, o luăm de la capăt”, a răbufnit Gigi Becali, la Pro Arena.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali a anunțat că Bilel Omrani va juca cu FC Argeș

Patronul roș-albaștrilor a vorbit și despre situația lui Billel Omrani, transfer dezvăluit în exclusivitate de FANATIK. Fotbalistul s-a integrat perfect în lotul vicecampioanei și va juca primul meci în SuperLiga la sfârșitul acestei săptămâni, contra celor de la FC Argeș.

Omul de afaceri a mai spus că vrea să-l vadă în teren, în linia ofensivă, și pe Andrea Compagno și că i-a transmis această solicitare și antrenorului Nicolae Dică.

ADVERTISEMENT

”La primul meci o să-l vedeți pe teren (pe Billel Omrani – n.r.). Va juca acolo și Compagno. Așa trebuie să jucăm, asta e deviza mea, toți jucătorii valoroși pe teren. Antrenorul trebuie să-i așeze. Spunea Dică că vrea să joace 4-4-2, eu nu mă pricep la sisteme, așa spunea el, nu știu dacă va face așa”, a punctat Becali.

Latifundiarul a mai spus că are unele îndoieli cu privire la accederea echipei în play-off-ul SuperLigii, dar este convins că Petrolul Ploiești, una dintre echipele revelație ale acestui sezon, nu va ține ritmul până la finalul sezonului regulat. Pe de altă parte, Becali crede că FC Hermannstadt nu mai poate fi ajunsă și că trupa lui Marius Măldărășanu va fi în play-off.

”Când faci calcule înseamnă că ai o mică teamă, dar nu putem pierde play-off-ul. Avem și două meciuri în minus, în următoarea perioadă jucăm cu echipele care sunt deasupra noastră.

Petrolul nu poate să reziste până la final, dar pe ăștia de la Sibiu (FC Hermannstadt – n.r.), e greu să-i mai ajungi, că e diferență mare”, a concluzionat Becali.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB: 1,75 este cota pentru ”nu marchează ambele echipe” la FCSB – FC Argeș. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT