Fotbal intern

Gigi Becali: “Nu-l mai trimiteţi pe Budescu la interviuri! Ne facem de râs”

08.05.2018 | 21:07
Gigi Becali Nul mai trimiteti pe Budescu la interviuri Ne facem de ras

Gigi Becali s-a enervat pe propriul său staff de la FCSB după ce a observat că internaţionalul Constantin Budescu este trimis la interviuri, cele pe care jucătorii trebuie să le dea la finalul partidelor.

Este cunoscut faptul că între antrenorul Nicolae Dică şi Constantin Budescu nu mai este de mult o relaţie ok, iar jucătorul este din ce în ce mai supărat când vede că antrenorul său îl tot înlocuieşte în timpul partidelor pe care FCSB le joacă în Liga 1 Betano. Dacă în trecut patronul vicecampionilor l-a criticat public pentru ieşirile pe care mijlocaşul său le-a avut la adresa lui Dică, de acestă dată Becali s-a enervat pe oamenii săi din staff.

Gigi Becali s-a enervat pe staff. “Nu-l mai trimiteţi pe Budescu la interviuri!”

Imediat după jocul pierdut la Iaşi, scor 1-0, patronul vicecampionilor le-a telefonat oamenilor săi. “Ne facem de râs! Nu îl mai trimiteţi pe Budescu la interviuri. Vede o ţară întreagă că el nu se suportă cu Dică. Voi nu vedeţi că parcă îi este şi lene să vorbească? Să nu îl mai văd la interviuri”,a tunat patronul vicecampionilor. Relaţia tensionată dintre Constantin Budescu şi Nicolae Dică a fost semnalată chiar şi de impresarul fostului fotbalist al Astrei, Florin Lovin.

Ulterior Gigi Becali a pus din nou tunurile public pe Budescu şi a recunoscut că dacă CFR Cluj îl doreşte, atunci şefii acestei echipe sunt liberi să îi plătească clauza de reziliere a contractului. “CFR Cluj să plătească clauza de reziliere de 3 milioane de euro și să-l ia pe Budescu. Le dau și prăjitură, o sticlă de șampanie. Îi dau lui Mureșan o sticlă de șampanie. Eu am vorbit cu Vasi și mi-a spus că Budescu și Alibec,  aștia care nu luptă, sunt «la revedere»”. Vor juca Florinel Coman, Man, Nedelcu. Vrea să construiască o echipă cu relații de joc. Dacă Dică ia campionatul, Vasi nu-l poate da afară, așa am promis. 

Toată echipa s-a dat după Budescu, că el e ora exactă la echipă. Dar n-o să mai fie el ora ora exactă! Bălașa vede mingea pătrată. Bărbăția se transmite și de pe bancă, dar și din partea a 2-3 jucători din teren. Unul dintre ei e Budescu, dar dacă el primește mingea la mijlocul terenului și nu știe să facă un stop, înseamnă că lui îi e frică. El cred că vrea, dar îi e frică. La ora actuală la Steaua nu există fotbaliști adevărați. Doar Teixeira, ăsta e bărbat. Alibec, ce fotbalist e ăsta? Am zis și cred că Steaua are cel mai valoros lot, dar e diferență între valoare și bărbăție. Ei nu mai au bărbăția pe teren să arate ce calitate tehnică au. Steaua nu a jucat vreodată de când sunt eu așa de prost”, a spus Becali.

 

 

 

 

 

Tags: