News

Gigi Becali s-a frezat şi s-a aranjat înainte de Hajduk-FCSB! Tabieturile patronului roş-albaştrilor

09.08.2018 | 16:26
Gigi Becali s-a frezat şi s-a aranjat înainte de Hajduk-FCSB! Se pregăteşte de grupele Europa League

Gigi Becali s-a frezat şi s-a aranjat înainte de Hajduk-FCSB.  A fost liniştea dinaintea furtunii pentru patronul roş-albaştrilor, care a decis să beneficieze de momentul de respiro de dinaintea meciului crucial pentru soarta echipei sale pentru “a se face frumos” în vederea grupelor Europa League. Aşa că, între două telefoane cu direcţia Split  pentru a afla ultimele noutăţi de la echipă şi dacă Bălaşa, omul pe care l-a făcut praf în urmă cu câteva zile, e titular sau nu, Becali a ales să-şi dea un “refresh” după începutul greu de campionat.

Aşa că s-a urcat tacticos în maşină iar aceasta, sub atenta conducere a lui “Hagi-Luţu”, s-a îndreptat în direcţia Dorobanţi, acolo unde Becali obişnuieşte să-şi petreacă momentele de relaxare. Patronul e un împătimit al locului, fiind un client fidel pe vremuri al cafenelelor din zonă, unde s-au pus la cale multe din afacerile importante ale clubului roş-albastru, dar şi ale sale personal. Unul din companionii săi cei mai frecveţi era un alt împătimit al zonei, George Copos, revederile dintre cei doi fiind extrem de urmărite de paparazzi. Copos, de altfel, era şi rezident al carterului Dorobanţi.

Gigi Becali s-a frezat şi s-a aranjat înainte de Hajduk-FCSB. Câţi bani lasă la frizer

Gigi Becali a mers la frizer înainte de Hajduk-FCSB şi a tratat acest moment nu ca pe o necesitate, ci a făcut un adevărat răsfăţ din respectiva activitate. Patronul FCSB a petrecut mai bine de o oră în frizeria de pe Dorobanţi, trecând prin toate tratamentele care se fac de obicei in acest loc. În timpul tunsului a fost la fel de expansiv cum îl ştim, dând indicaţii (se pare că nici aici nu se poate abţine) şi glumind cu toţi angajaţii. A urmat apoi o parte mai “tăcută” a trataţiei, pentru că Becali a avut parte şi de masaj de relaxare. A fost însă cu “happy-end” pentru angajaţii salonului de coafură pentru că Becali, la fel de generos ca pe piaţa transferurilor, a împărţit câteva sute de lei angajaţilor care s-au ocupat de el şi nu numai!

Gigi Becali s-a frezat şi s-a aranjat înainte de Hajduk-FCSB! Imagine cu Becali, surprinsă la frizerie
Gigi Becali s-a frezat şi s-a aranjat înainte de Hajduk-FCSB! Se pregăteşte pentru grupele Europa League

Becali se îngrijeşte des

Patronul FCSB s-a aranjat înainte de Hajduk – FCSB pentru grupele Europa League, dar puţină lume ştie că Becali îşi face un obicei din asta. Paparazzi l-au surprins însă de puţine ori la saloane de înfrumuseţare, cea mai “recentă” ispravă a acestora fiind atunci când l-au pozat la un salon în care se afla împreună cu fostul acţionar al lui Dinamo, Nicolae Badea. Becali e cunoscut ca un tip care are mare grijă de imaginea lui şi petrece mult timp în astfel de locaţii. Masajul şi reflexoterapia sunt preferatele omului care dă banii la formaţia roş-albastră, una din preocupările acestuia fiind şi părul, el consultând în ultima vreme şi un specialist italian pentru astfel de probleme inerente vârstei. Becali este unul din cei mai bogaţi români, conform Top 300 Capital. Patronul celor de la FCSB are o avere cotată la 600 de milioane de euro, în creştere faţă de acum un an, când “cota” acestuia era la “doar” 400 de milioane. Becali are afaceri nu doar în fotbal, ci şi în domeniul imobiliarelor sau în cel industrial.

200 de milioane de euro este suma cu care a crescut averea lui Becali în ultimii 2 ani.