Fotbal intern

Exclusiv. Trei jucători au fost groggy şi îşi pot face bagajele!

După partida de la Sibiu,trei dintre cei mai slabi jucători ai roş-albaştrilor sunt pe punctul de a-şi face bagajele.
01.03.2018 | 17:38
Exclusiv Trei jucatori au fost groggy si isi pot face bagajele

FCSB a trăit o mare umilinţă la Sibiu după ce FC Hermannstadt a învins în sferturile Cupei României, pe teren propriu, cu scorul de 3-0 formaţia lui Dică.  Dar chiar dacă patronul roş-albaştrilor a încercat să ia pe umerii săi rezultatul ruşinos (vezi detalii), totuşi FANATIK.RO a aflat că în timpul partidei latifundiarul din Pipera le-a spus apropiaţilor săi că trei fotbalişti care au jucat în acest meci vor fi out de la Steaua la vară.

Astfel Larie, Artur Jorge şi Ovidiu Popescu îşi vor face bagajele în vară, deoarece după partida de la Sibiu, Gigi Becali şi-a dat seama că toţi cei trei nu au valoare de Steaua.

Ce se întâmplă la Steaua după dezastrul de la Sibiu? Citeşte toate informaţiile de ultima oră aici

Ultimul dintre aceştia chiar a fost eliminat, în minutul 74, după ce a încasat al doilea cartonaş galben. Fostul fotbalist al timişorenilor fusese poreclit la un moment dat de patronul vicecampionilor “Lampard”.

Dică l-a salvat în iarna asta pe Artur Jorge!

Interesant este faptul că Gigi Becali a încercat să se despartă în această iarnă de unul dintre cei trei fotbalişti care acum sunt pe lista sa neagră. Însă Nicolae Dică a reuşit să îl salveze în ultimul moment pe Artur Jorge, după ce i-a spus lui Becali că se va folosi de fundaşul central portughez în meciurile din Cupa României din acest sezon. Gigi dorea să-l dea la Voluntari, dar şi acolo a fost refuzat de Leasă, care l-a luat pe Horj de la  CFR Cluj (vezi detalii).

Lucrurile erau destul de clare şi cu Ionuţ Larie, dar staff-ul Stelei a tot sperat că fotbalistul transferat în toamna anului trecut de la CFR Cluj îşi va reveni. Însă evoluţiile fundaşului central din ultimul timp au fost dezamăgitoare, iar patronul vicecampionilor s-a hotărît şi în privinţa acestuia după prestaţia jalnică de la Sibiu.

3 jucători sunt “titulari” pe lista neagră după 0-3 la Sibiu