Sport

Gigi Becali nu mai e supărat pe Florin Tănase după FCSB – U Cluj 1-1: ”E cel mai bun băiat din toată echipa”

Gigi Becali a avut o reacție violentă la adresa lui Florin Tănase, după ce acesta i-a cerut după meciul cu U Cluj să mai facă transferuri. Însă, patronului de la FCSB i-a trecut supărarea și a anunțat marea împăcare.
21.07.2022 | 13:24
Gigi Becali nu mai e suparat pe Florin Tanase dupa FCSB  U Cluj 11 E cel mai bun baiat din toata echipa
Gigi Becali a avut o reacție violentă la adresa lui Florin Tănase, după ce acesta i-a cerut după meciul cu U Cluj să mai facă transferuri. Însă, patronului de la FCSB i-a trecut supărarea și a anunțat marea împăcare. Sursă foto: Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

Între timp, finanțatorul ”roș-albaștrilor” a acceptat oferta venită din China pentru internaționalul român, iar FANATIK a aflat ce salariu va primi ”Tase” la Shanghai Post.

Marea împăcare dintre Gigi Becali și Florin Tănase

”Nu mai știu nici eu ce să cred. Fumurile jucătorilor. Tănase e și patron și antrenor. Joacă fotbal că nu ai făcut nimic în prima repriză. Nu că m-a deranjat, dar dai vina pe alții dacă nu ai jucat nimic?!”, a fost atacul devastator lansat de patronul FCSB la adresa căpitanului său după meciul cu U Cluj.

ADVERTISEMENT

Între timp, Gigi Becali a revenit la sentimente mai bune față de Florin Tănase și chiar a spus că nu poate fi vorba despre o împăcare între ei, deoarece el nu se poate supăra niciodată pe jucătorul său.

”Întrebați-l pe MM Stoica, dacă el e supărat! Eu nu mă supăr pe el! Tănase e prietenul meu. Tănase e cel mai bun băiat din toată echipa. Cum să mă supăr pe el?

ADVERTISEMENT

Am vorbit cu el și ieri, și alalteieri. I-am zis: ‘Ce faci, mă, ești profesor? Dai lecții de lot!?’ Râdea! Eu nu am cum să mă supăr pe el, pentru că este prietenul meu!”, a declarat finanțatorul FCSB, pentru as.ro.

Tănase trebuie să prindă naționala și din China

Fostul selecționer Victor Pițurcă consideră că transferul lui Florin Tănase în China nu ar trebui să însemne neapărat dispariția sa din echipa națională și este de părere că FCSB va avea de suferit în absența căpitanului.

ADVERTISEMENT

”Nu mi se pare ciudat ca Tănase să ajungă în China, din contră. Dacă el a fost golgheter, era normal să se intereseze anumite echipe de el. De ce în China? Acolo sunt banii. Să îl vedem prima dată plecat… Dacă a găsit Gigi echipă, pleacă imediat.

Va fi un minus pentru FCSB dacă pleacă Tănase, era un jucător important pentru echipă. Dar poate e cazul să plece și el. Toată lumea ar vrea să îl vadă într-un campionat mai puternic, dar poate e mai bine așa. E mai slab campionatul în China. Poate e mai bine și pentru națională.

ADVERTISEMENT

Eu mă feream de jucători care jucau pe alt continent. Acum, când echipa națională are nevoie de valori, nu poți să mai renunți la jucători valoroși”, a spus Pițurcă, la Pro Arena.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB: 2,30 este cota pentru „2 solist la pauză” la Saburtalo Tbilisi – FCSB. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT