Fotbal intern

Gigi Becali s-a îndrăgostit de Fabbrini! “Dacă intră Botoşaniul în play-off, îl iau!”. A anunţat transferul unui fundaş

27.11.2018 | 18:54
Gigi Becali sa indragostit de Fabbrini Daca intra Botosaniul in playoff il iau A anuntat transferul unui fundas

Gigi Becali anunţă transferuri la FCSB, iar unul din jucătorii vizaţi este Diego Fabbrini de la Botoşani! Mijlocaşul italian l-a cucerit pe Becali cu golul marcat în faţa celor de la U Craiova şi cu faptul că nu pierde mingea în banda stângă a terenului!

Patronul FCSB a recunoscut că nu l-a băgat în seamă pe mijlocaşul care are o selecţie în naţionala Italiei atunci când i-a fost propus de impresarul Florin Manea şi acum şi-a asumat greşeala. Becali afirmă că acesta e un jucător de valoare, care îl pune într-o lumină proastă pe extrema sa stângă, Florinel “Mbappe” Coman. Culmea că Becali nu trebuie să plătească o sumă prea mare pentru serviciile italianului, lucru dezvăluit în premieră de FANATIK, însă trebuie să se grăbească, pentru că şi CFR Cluj are de gând să-l cumpere.

Gigi Becali vrea să-l aducă pe Fabbrini la FCSB şi anunţă că vine şi un fundaş

“Pe Fabbrini mi se pare că mie mi l-au propus, parcă aşa ţin minte. Mi-a plăcut mult de el. Am vorbit cu Meme şi i-am zis că ăsta e bun, să fie atent, că nu pierde mingea! Al nostru, Florinel Coman, o cam pierde. Pe mine m-a costat 3 milioane de euro a Florinel şi 2 milioane de euro Nedelcu. Adică 1,5 milioane, pe urmă încă 500.000 pentru ca să cumpăr şi procentul de 20% dintr-un eventual transfer. Sunt interesat de Fabbrini, dar să intre Botoşaniul în play-off şi să o lase pe dinafară pe Dinamo şi vedem noi, cred că îl cumpăr”, a fost declaraţia lui Becali la postul TV Digisport.

De asemenea, Becali a vorbit şi despre aducerea unui fundaş central, dar nu a dorit să-i dezvăluie numele. “Nu pot să vă spun despre cine e vorba. L-am văzut, mi-a plăcut şi mi-a spus şi Meme de el. Aşa că a fost gând la gând. Joacă în Liga 1, e tot ce pot să vă spun acum. Am vorbit şi cu impresarul lui. Nu e Paşcanu, dar mă mai gândesc şi la Paşcanu, că îmi place”, a spus Becali pentru sursa sus-citată. FANATIK a anunţat că numele fundaşului central dorit de Becali este Iulian Cristea de la Mediaş.