Fotbal intern

Gigi Becali s-a înțeles cu Budescu! Când se face transferul anunțat încă din decembrie de Fanatik

05.02.2021 | 15:58
Gigi Becali sa inteles cu Budescu Cand se face transferul anuntat inca din decembrie de Fanatik
Constantin Budescu
ADVERTISEMENT

Constantin Budescu e aproape să revină după trei ani la FCSB. Finanțatorul roș-albaștrilor a confirmat mutarea anunțată de FANATIK încă din decembrie 2020. Becali așteaptă ca fotbalistul Astrei să devină liber de contract.

FCSB are în acest moment cel mai valoros lot dintre toate participantele în Liga 1, dar finanțatorul Gigi Becali a declarat în repetate adesea că i-ar plăcea să vadă și un fotbalist cu fantezie în linia mediană.

ADVERTISEMENT

După transferul lui Dennis Man la Parma, banii nu mai sunt o problemă la FCSB, iar Budescu va încasa o primă de semnătură consistentă. În plus, FANATIK anunțat încă de anul trecut interesul lui Gigi Becali pentru Constantin Budescu.

Gigi Becali s-a înțeles cu Constantin Budescu

Gigi Becali a dezvăluit că nu a semnat nici un precontract cu vedeta de la Astra Giurgiu și că nici nu e nevoie de vreun act, relația dintre cei doi fiind una extrem de bună, după precedenta perioadă petrecută de Budescu la FCSB, între 2017-2018 când a bifat 27 de meciuri și a marcat de 9 ori pentru roș-albaștrii.

ADVERTISEMENT

”Budescu vine din vară la FCSB! Nu a semnat băiatul nimic, dar am un acord verbal cu el”, a declarat Gigi Becali pentru  ProSport.

Constantin Budescu este cotat de site-urile de specialitate la 2 milioane de euro. Intrat în ultimele 5 luni de contract cu Astra Giurgiu, fotbalistul poate negocia cu orice club este dispus să-i acopere pretențiile materiale.

ADVERTISEMENT

”Dacă vine o ofertă scrisă discutăm”

Dacă finanțatorul FCSB este convins că nimic nu poate sta în calea unei noi colaborări între echipa lui și fotbalistul Astrei, Budescu este mai rezervat. În vârstă de 31 de ani, mijlocașul a declarat că va discuta posibilitatea unei noi aventuri la FCSB dacă va primi o ofertă scrisă.

”Dacă o să fie ceva, de la FCSB, sau de la altă echipă, pot discuta, mai am 5 luni la Astra şi voi vedea ce voi face. Dacă o să vină un contract pe hârtii, nu pe gură, o să mă uit pe el, dar nu-mi fac planuri dinainte”, a replicat fotbalistul.

ADVERTISEMENT

Constantin Budescu este golgheterul Astrei în acest sezon. A marcat 8 goluri în 17 meciuri, numai în Liga 1. În întreaga lui carieră Budescu a jucat doar pentru trei echipe în România: Petrolul Ploiești, Astra Giurgiu și FCSB. În sezonul 2018/2019 acesta a evoluat în 22 de partide pentru Al Shabab, în Arabia Saudită.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – Academica Clinceni: 2,87 este cota pentru „peste 3,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT