Sport

Gigi Becali s-a înţeles cu Zdenek Ondrasek! “Da, e adevărat, merge direct în cantonamentul FCSB!” Exclusiv

FANATIK a aflat că Gigi Becali s-a înţeles cu Zdenek Ondrasek, atacantul ceh aflat pe lista patronului FCSB.
22.06.2021 | 18:20
Gigi Becali sa inteles cu Zdenek Ondrasek Da e adevarat merge direct in cantonamentul FCSB Exclusiv
ADVERTISEMENT

FCSB îşi ia atacant pentru viitorul sezon al Ligii 1, iar alesul lui Gigi Becali este Zdenek Ondrasek, atacant care a jucat la Viktoria Plzen în stagiunea 2020-2021.

FANATIK a aflat că Gigi Becali s-a înţeles cu Zdenek Ondrasek, după ce marţi a avut loc o nouă rundă de negocieri la Palatul deţinut de patronul FCSB.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali s-a înţeles cu Zdenek Ondrasek. E aşteptat să semneze miercuri cu FCSB

Din informaţiile FANATIK, Zdenek Ondrasek va veni miercuri la Bucureşti şi îşi va pune semnătura pe un contract de minim un an. Atacantul de 32 de ani a fost reprezentat la negocieri de Adrian Neaga, fost fotbalist al celor de la FCSB.

FANATIK a anunţat în exclusivitate că Adrian Neaga, reprezentantul lui Zdenek Ondrasek, s-a întâlnit marţi dimineaţă cu Gigi Becali la Palatul acestuia, unde au fost discutate ultimele detalii în privinţa transferului.

ADVERTISEMENT

“Da, tată, l-am luat. Mâine merge direct în cantonamentul FCSB”, a declarat Gigi Becali pentru FANATIK.

În această perioadă, jucătorii FCSB se pregătesc în cantonamentul echipei de la Berceni, unde au efectuat primele antrenamente cu Dinu Todoran, noul antrenor al vicecampioanei României.

ADVERTISEMENT

A marcat pentru Cehia la ultima victorie cu Anglia

Zdenek Ondrasek a jucat 7 meciuri pentru echipa naţională a Cehiei şi a marcat 2 goluri de-a lungul carierei internaţionale. Atacantul de 32 de a fost pe teren la ultima victorie a cehilor în faţa Angliei, meci care va fi reeditat marţi, de la ora 22:00, în etapa a 3-a din Grupa D de la EURO 2020.

Cehii au învins Anglia în preliminariile EURO 2020, scor 2-1, într-un meci jucat la Praga, iar golul victoriei a fost înscris Zdenek Ondrasek. Fotbalistul nu a mai fost convocat de Jaroslav Silhavy din toamna lui 2020, de la meciurile jucate de Cehia în Liga Naţiunilor.

ADVERTISEMENT

De altfel, ultima selecţie în naţionala Cehiei i-a adus lui Zdenek Ondrasek şi ultimul gol în tricoul selecţionatei. Atacantul a înscris în victoria contra Slovaciei, scor 2-0, când a evoluat timp de 66 de minute.

Pus pe liber de Viktoria Plzen după un sezon

Transferat de Viktoria Plzen în septembrie 2020, Zdenek Ondrasek a jucat un singur sezon pentru fosta campioană a Cehiei. În sezonul recent încheiat, atacantul a înscris 5 goluri în cele 30 de meciuri în care a evoluat pentru formaţia de pe “Doosan Arena”.

La finalul sezonului, oficialii Viktoriei Plzen au anunţat că vor renunţa la mai mulţi jucători, iar printre aceştia s-a numărat şi Zdenek Ondrasek.

De-a lungul carierei, Zdenek Ondrasek a jucat pentru Ceske Budejovice, Caslav, Tromso, Wisla Cracovia, FC Dallas şi Viktoria Plzen. Cehul a fost golgeterul Norvegiei în 2012, când a marcat 14 goluri în 29 de meciuri.


  • (P) Cota BETANO ca FCSB să ia campionatul în sezonul 2021-2022 este 3,75. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT