Fotbal intern

Gigi Becali s-a interesat de Fortes. Gaz Metan i-a dublat prețul!

07.08.2018 | 17:05
Gigi Becali sa interesat de Fortes Gaz Metan ia dublat pretul

Finanţatorul FCSB, Gigi Becali, s-a interesat de atacantul Carlos Fortes de la Gaz Metan Mediaş, autorul a trei goluri în primele trei etape ale Ligii 1 Betano. Patronul ”roş-albaştrilor” i-a întrebat pe oficialii grupării ardelene dacă jucătorul este de vânzare.


UPDATE / Gigi Becali a confirmat FANATIK: FCSB îl doreşte pe Carlos Fortes! “Impresarii au fost la palat!” – vezi detalii.


FANATIK.RO a aflat că Gigi Becali l-a sunat săptămâna trecută pe Ioan Mărginean, președintele clubului Gaz Metan Mediaș, și i-a făcut o ofertă de 400.000 de euro pentru Carlos Fortes. Discuția a avut loc după ce portughezul a înscris un gol în partida cu FC Voluntari, scor 1-1, din etapa a doua a Ligii 1 Betano. Mărginean i-a răspuns că vor mai discuta pe această temă.

Gigi Becali s-a interesat de Fortes, dar prețul portughezului a crescut

După dialogul pe care l-au avut în urmă cu o săptămână, Gigi Becali și Ioan Mărginean au avut o nouă rundă de discuții marți dimineață, după ce Carlos Fortes a marcat și în meciul cu Dinamo București, câștigat de Gaz Metan Mediaș cu 3-2. Interesul lui Gigi Becali pentru atacantul Carlos Fortes a rămas intact, dar Ioan Mărginean l-a informat că prețul portughezului este 800.000 de euro. Mai mult, președintele de la Mediaș i-a transmis finanațatorului FCSB că dacă plătește această sumă transferul se face imediat.

Finanţatorul FCSB, Gigi Becali, s-a interesat de atacantul Carlos Fortes, iar oficialii de la Gaz Metan Mediaș i-au stabilit prețul de transfer
Finanţatorul FCSB, Gigi Becali, s-a interesat de atacantul Carlos Fortes, iar oficialii de la Gaz Metan Mediaș i-au stabilit prețul de transfer

Gigi Becali a declarat că atunci când își dorește un jucător nu se mai consultă cu cei din jurul său, așa cum a făcut la transferurile lui Dennis Man şi Olimpiu Moruţan: “Eu nu pot să mă impun în toate pentru că nu mă pricep la toate. Nu mai întreb dacă eu vreau un atacant, nu mă interesează ce zice ăla şi ăla. Pe Dennis Man eu l-am luat. Aveam un interes şi m-am uitat la un meci jucat de UTA Arad, l-am văzut pe Man în mocirla aia, a dat şi gol. Am dat un telefon şi am zis că îl vreau neapărat. Nu m-a interesat nimic. Pe Tănase, Coman, Moruţan la fel. Când am vrut să plătesc 700.000 de euro pe Moruţan îmi zicea Vali (n.r. Valeriu Argăseală) ca să nu dau atat, dar eu am vrut să dau 700.000 de euro şi până la urmă l-am luat cu un milion. Sunt anumiţi jucători pentru care nu ţin cont. La mijlocaşi şi fundaşi nu mă pricep şi îl ascult pe Meme. E adevărat că a greşit şi el. Mie îmi place mult de Nistor, îi dădeam 8.000 de euro şi câştigam cu el două campionate”.

În schimb, Mihai Stoica l-a ironizat pe Carlos Fortes după meciul cu FC Voluntari. Întrebat fiind de către jurnaliștii prezenți la meci dacă a venit să îl urmărească pe atacantul portughez, Mihai Stoica a oferit încă o ironie marcă înregistrată. El a răspuns scurt „Pe el îl căutam” și a arătat pe telefonul mobil o poză cu artistul Jason Derulo.

Cât de sexy este iubita lui Carlos Fortes

Carlos Fortes este noul golgheter al Ligii 1 Betano, alături de Harlem Gnohere, cu 3 goluri în 3 meciuri disputate pe prima scenă, în noul sezon. Atacantul portughez a fost transferat în această vară de la Vizela şi avea cotă de piaţă zero înainte de venirea la Gaz Metan Mediaş. “Ne dorim să câştigăm fiecare meci şi să fim mereu pe locul 1. Pentru asta muncim. Cel mai important este că am învins Dinamo. Nouă, fotbaliştilor portughezi, nu ne este uşor, pentru că trebuie să ne adaptăm în România, românii ne ajută. Nu ne este frică de nimeni, avem strategia noastră şi ţintim victoria în fiecare meci! Nu mă gândesc la un eventual transfer, sunt foarte mulţumit că sunt la Mediaş. Sunt zvonuri, se vorbeşte despre mine, de un eventual transfer, asta e bine. Nu sunt încă la forma mea maximă, am venit cu câteva kilograme în plus, dar lucrez în plus în fiecare săptămână. Mie îmi place să joc din 1-2 atingeri, dar mai am de lucru. Deşi am jucat bine cu Dinamo, ştiu că pot mai mult!”.

Pe cât de bun este ca atacant, pe atât de sexy este şi jumătatea din viaţa lui Carlos Fortes, care este compatrioată cu el. Cei doi par a se înţelege de minune, judecând după postările de pe Instagram, în care Andreia, o blondă cu fizic de fotomodel nu se sfieşte să îl numească pe Carlos “viaţa mea”. Fortes însă va trebui să fie …fortes şi în privinţa admiratorarelor care nu vor întârzia să apară în România, portughezul fiind un tip atletic, înalt şi cu un look care magnetizează privirile reprezentantelor sexului frumos autohton.