Fotbal intern

Gigi Becali s-a întors lângă echipă la FCSB – U Craiova: “Dacă suntem echipă mare, îi batem”

31.03.2019 | 20:36
Gigi Becali sa intors langa echipa la FCSB  U Craiova Daca suntem echipa mare ii batem

Gigi Becali s-a întors lângă echipă pentru meciul FCSB – U Craiova. Patronul vicecampioanei României a venit la Arena Naţională şi va asista la derby-ul etapei a 3-a din play-off-ul Ligii 1 Betano. Partida de duminică seară este prima pe 2019 la care asistă Becali.

Gigi Becali s-a întors lângă echipă la FCSB – U Craiova: “Este ca o finală”

Înainte de meciul FCSB – U Craiova, Gigi Becali a vorbit cu presa în faţa Arenei Naţionale. Patronul vicecampioanei României a susţinut ca partida este una capitală pentru lupta la titlu. În plus, Becali a declarat că formaţia antrenată de Devis Mangia este una care poate fi bătută.

“Ai nevoie de victorie. Este ca o finală. Un accident se întâmplă din an în Paşte. Ce mare echipă e Craiova să nu o baţi. Dacă suntem echipă mare, batem pe Craiova. La revedere titlu dacă nu batem Craiova”, a declarat Gigi Becali.

Gigi Becali: “Impresarii au venit pentru Man”

Mai mulţi impresari importanţi, printre care şi Pini Zahavi, au venit la meciul FCSB – U Craiova, iar Gigi Becali a susţinut că Dennis Man este jucătorul pe care aceştia îl vor urmări, dar a anunţat că nu vrea să vândă pe nimeni pentru moment.

“Eu nu vând jucător. Ei au venit să vadă. Ce jucător poate fi studiat? Man şi Tănase sunt singurii. Pe Man l-aş vedea la o echipă mare. La 23 de ani va ajunge sus. Cred că impresarii au venit pentru Man. Valoarea lui va creşte în funcţie de cum va juca. Nu vreau să mai spun sume. Peste şase luni poate cer 60”, a mai precizat Gigi Becali.