Fotbal intern

Gigi Becali s-a plâns că nu i-a răspuns Mirel Rădoi la telefon! Răspunsul selecționerului: “Nici nu știu ce fac copiii mei!”

Gigi Becali sa plans ca nu ia raspuns Mirel Radoi la telefon Raspunsul selectionerului Nici nu stiu ce fac copiii mei

România joacă împotriva Germaniei în semifinalele Campionatului European de tineret. “Tricolorii” sunt cazați la Bologna, acolo unde pregătesc ultimele detalii înaintea meciului. Totuși, Gigi Becali s-a supărat că Mirel Rădoi nu i-a răspuns la telefon pentru a-l întreba de un anumit jucător. Selecționerul nu a rămas dator și i-a dat replica patronului de la FCSB. 

Gigi Becali s-a plâns că nu i-a răspuns Mirel Rădoi la telefon! “Răspunde-i lui nașu’ dacă vrei să te califici cu Germania”

Gigi Becali l-a sunat pe selecționer în cantonament pentru a-l întreba despre Adrian Petre, însă Rădoi nu a răspuns: “Mi-au cerut 3 milioane de euro pe Adrian Petre. E mult 3 milioane… Nu îl știu, asta e problema. Să îl iau numai așa că este selectat?

L-am sunat pe Rădoi ca să îmi spună, că Rădoi ar putea să îmi spună multe despre el, dar nu îmi raspunde. I-am dat mesaj lui Rădoi și i-am zis: Răspunde-i lui nașu’ dacă vrei să te califici cu Germania. Nu vrea să îmi raspundă”, a spus Becali la ProX.

Mirel Rădoi i-a răspuns lui Gigi Becali, dar nu la telefon, ci în conferința de presă: “În două zile am dormit 9 ore. Nu puteam să îi răspund lui Gigi Becali. Eu nu știu ce fac copii mei în acest moment. Am încercat de fiecare dată să schimbăm atmosfera, să nu avem aceeași rutină. Nu a fost ușor, dar fără sacrificii nu poți să faci performanță”, a spus Rădoi la conferința de presă premergătoare meciului.

Gigi Becali s-a plâns că nu i-a răspuns Mirel Rădoi la telefon! Răspunsul selecționerului Nici copiii mei nu știu ce fac!
Gigi Becali s-a plâns că nu i-a răspuns Mirel Rădoi la telefon! Răspunsul selecționerului Nici copiii mei nu știu ce fac!

Meciul România – Germania se va disputa joi, de la ora 19:00 pe Renato Dall’ara din Bologna. România și-a asigurat prezența la Jocurile Olimpice de la Tokyo, însă speră să joace și prima finală în Campionatul European de tineret.

  • 2015 este anul în care Rădoi și Gigi Becali au colaborat la FCSB
  • 3 echipe a antrenat în carieră Mirel Rădoi (FCSB, FC Argeș și România U21)

 

Tags: