Sport

Gigi Becali s-a răzgândit și bagă bani în transferuri la FCSB: „Aduc jucători străini și voi plăti peste 1 milion de euro”

Gigi Becali s-a răzgândit în privința transferurilor la FCSB și a spus că va aduce trei fotbaliști străini, pe care va plăti peste 1.000.000 de euro.
16.06.2022 | 20:40
Gigi Becali sa razgandit si baga bani in transferuri la FCSB Aduc jucatori straini si voi plati peste 1 milion de euro
Gigi Becali s-a răzgândit și bagă bani în transferuri la FCSB. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Patronul FCSB nu mai avea de gând să investească bani în transferuri la clubul său, dar eșecurile naționalei României l-au impulisionat să bage din nou mâna în buzunar, dorința sa fiind să termine pe primul loc în campionat, la o distanță mare față de locul doi.

Gigi Becali s-a răzgândit și va face transferuri la FCSB

Gigi Becali și-a regândit strategia pentru următorul sezon și a declarat că va face transferuri pe bani la FCSB, urmând să aducă fotbaliști din străinătate, care să lupte pentru a câștiga la pas campionatul:

ADVERTISEMENT

„Am luat hotărârea asta astăzi. Când am văzut ce se întâmplă, mi-am dat seama că trebuie să demonstrez eu înainte.

Ca să nu mai câștige ei campionatul cu decizii, trebuie să fie bătaie la cataramă și să iau titlul la 15-20 de puncte distanță de ei. Asta o să fac!”.

ADVERTISEMENT

„De mâine o să fac transferuri, n-am mai vrut să fac, dar când văd că Bărbăție, îmi asum… ce e asta, îți bați joc de noi? Acceptați mediocritatea de când sunteți.

O să transfer trei fotbaliști. Doi fundași centrali și un atacant. O să iau tot din străinătate. Ce să fac? Asta e situația, trebuie să o facem. Eu zic că sunt jucători buni și gata, nu îi cunosc nici eu pe ei.

ADVERTISEMENT

De unde să iau fundași centrali români să fie și buni? Îi voi transfera, dau bani pe ei. Ce să fac? O să investesc mai mult de un milion de euro”, a mai spus Gigi Becali, la TV DigiSport.

„Nu există fundaș central din România să i-l propun lui Gigi!”

MM Stoica a vorbit recent despre transferul unui fundaș central la FCSB, recunoscând că nu poate să îi recomande patronului niciun fotbalist care evoluează în prima ligă din România.

ADVERTISEMENT

Managerul general al vicecampioanei României a vorbit despre Ionuț Nedelcearu, despre care FANATIK a scris în exclusivitate în ce condiții poate ajunge la FCSB.

„Dacă mă pui să aleg un fundaș central din România și să i-l spun lui Gigi, nu i-aș recomanda niciunul. Mie îmi place Nedelcearu, care a retrogradat în Serie C!”, a spus MM Stoica.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB: 3,25 este cota ca echipa lui Gigi Becali să ia titlul în sezonul 2022/2023. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT