Sport

Gigi Becali s-a săturat de Rachid Bouhenna: „Nu mai are ce căuta la noi!”. Unde pleacă Denis Haruț și Ianis Stoica

Gigi Becali s-a convins în privința lui Bouhenna, după meciul cu UTA Arad, scor 2-2. Patronul FCSB declara pentru FANATIK, după dubla cu Silkeborg că fundașul algerian va pleca.
21.10.2022 | 11:41
Gigi Becali sa saturat de Rachid Bouhenna Nu mai are ce cauta la noi Unde pleaca Denis Harut si Ianis Stoica
Gigi Becali a mărturisit că îl va da afară pe Rachid Bouhenna. Sursă foto: Sport.pictures
ADVERTISEMENT

Gigi Becali consideră că FCSB a câștigat meciul cu UTA Arad, deși „roș-albaștrii” au fost egalați la ultima fază a meciului. Patronul echipei nu vrea sub nicio formă ca Rachid Bouhenna să continue la FCSB, mai ales după eliminarea din meciul cu UTA.

Gigi Becali s-a săturat de Rachid Bouhenna: „Nu mai are ce căuta la noi”

Gigi Becali voia să scape de Bouhenna, încă de la meciul retur cu Silkeborg, scor 0-5 pe Arena Națională, când patronul celor de la FCSB a vorbit pentru FANATIK. Astfel, după evoluția din remiza cu UTA Arad, scor 2-2 în Cupa României Betano, latifundiarul s-a decis și nu-l mai vrea pe fundașul algerian în lot.

ADVERTISEMENT

Patronul celor de la FCSB a mărturisit că dacă nu se va transfera în iarnă, Bouhenna ar urma să plece în vara anului viitor, atunci când îi expiră contractul. „Un jucător care face așa ceva n-are ce căuta în nicio echipă.

Meciul ăsta n-a fost foarte important, dar se poate întâmpla într-un meci important de campionat sau în cupele europene. Pierzi campionatul și milioane de euro din cauza unui bezmetic ca ăsta. Dacă nu pleacă în iarnă, o să plece în vară, că i se termină contractul”, a mărturisit Becali, la Pro Arena.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali, despre situațiile lui Haruț și Stoica: „Fac curățenie cum pot”

În ceea ce privește situațiile lui Denis Haruț, care a fost titular în dubla de coșmar cu Silkeborg și în remiza din Cupa României Betano cu UTA, și Ianis Stoica, fotbalist care nu a mai scris într-un meci oficial din luna aprilie, patronul celor de la FCSB a mărturisit că i-ar putea împrumuta la ”U” Cluj în iarnă. Formația lui Eugen Neagoe s-a interesat deja de cei doi fotbaliști pregătiți de Nicolae Dică.

„Pe Ianis s-ar putea să-l dăm împrumut în iarnă. M-a întrebat un impresar dacă-i las pe Ianis și pe Haruț la U Cluj. Da, mă, îi las. Fac curățenie cum pot. Fotbaliștii de la FCSB să știe că nu-i supăr, nu-i jignesc, ci le dau bani. Dacă ai valoare, rămâi. Dacă nu, pleci! La revedere, la FCSB stai doar dacă ai valoare!

ADVERTISEMENT

Pe Ianis l-am așteptat atâta timp. Ce să-i mai fac? Mai cred foarte puțin în el. Pentru că mai cred, să meargă la U Cluj, să demonstreze acolo. Băăă, ai 20 de ani. Dacă nu joci la 20 de ani, ce să faci?”, a mai precizat Becali la Pro Arena.

Gigi Becali, despre dorința de plecare a lui Nicolae Dică: „I-am luat-o înainte”

MM Stoica, managerul general al celor de la FCSB, a dezvăluit că Nicolae Dică a avut intenția să demisioneze, după victoria cu UTA Arad din SuperLiga, scor 2-1. Totuși, patronul Gigi Becali a liniștit apele și a menționat că tehnicianul va rămâne pe banca „roș-albaștrilor” până în vară.

ADVERTISEMENT

„Da, Dică a vrut să plece după meciul cu UTA. Nu știu de ce. I-am luat-o înainte, l-am sunat și i-am spus «Termină cu prostiile astea. Revino-ți. Nu ai cum să pleci acum». I-am zis că o să fie bine. Ce rost are să mai vorbim de Dică? Până în vară rămâne! N-a plecat când a pierdut cu 10-0 și pleacă atunci când are trei victorii la rând? Suntem în play-off, n-o să fie probleme.

 Să spunem, ipotetic, că rămâne Sepsi, dar nu poți să spui că n-o depășești pe Hermannstadt. Dacă nu poți să o depășești, nu meriți și du-te în divizia B, lasă-te de fotbal. Ce mai cauți la fotbal? Mai sunt 18 meciuri”, a mai spus Gigi Becali la Pro Arena.


  • Cota BETANO pentru FCSB: 3,05 este cota pentru „2 solist” la Sepsi – FCSB. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT