Sport

Gigi Becali s-a săturat după prima etapă din SuperLiga: „Renunţ. Lichidez!“. Ce spune despre „perla“ Tavi Popescu

Gigi Becali (64 de ani) amenință din nou că nu va mai băga niciun ban la FCSB și îl critică dur pe Octavian Popescu, marea speranță a omului de afaceri.
19.07.2022 | 16:59
Gigi Becali sa saturat dupa prima etapa din SuperLiga Renunt Lichidez Ce spune despre perla Tavi Popescu
Gigi Becali ar putea lichida FCSB în următorii 2-3 ani. Sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Gigi Becali și-a desființat vedetele după egalul de pe Național Arena cu nou-promovata U Cluj, iar patronul FCSB nu a revenit la sentimente mai bune nici câteva zile mai târziu.

Gigi Becali, ultimatum pentru jucătorii FCSB-ului: „Dau bani dacă scot, dacă mă calific în Conference League”

Omul de afaceri a declarat la Antena Sport că nu mai este dispus să investească nici măcar un leu dacă echipa nu se va califica în grupele Conference League: „Renunț și gata. Ce sunt tâmpit la cap? Dau milioane de euro, degeaba? Să dau banii mei la fotbaliști. Asta e cea mai mare tâmpenie. E cea mai mare nebunie. Dau dacă scot, dacă mă calific în Conference League. Altfel nu mai dau”. 

ADVERTISEMENT

Becali s-a săturat să nu fie lăsat să joace în Ghencea, să fie criticat pentru imixtiunile sale în cadrul echipei și pentru faptul că îi atacă public pe jucători.

„Lichidez și gata. Ce, sunt tâmpit la cap, să mă lupt cu toată lumea? N-ai voie să faci aia. Pe stadion n-ai voie să joci. N-ai voie să te bagi la fotbal, n-ai voie să te bagi la antrenor. N-ai voie să spui jucătorii, n-ai voie să faci schimbări”.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali ar fi dispus să renunțe la FCSB: „Încet, încet, lichidez, că nu pot repede, trebuie doi-trei ani”

Patronul FCSB amenință că echipa ar putea să intre definitiv în colaps și ia în calcul să își retragă sprijinul financiar: „N-ai voie aia, n-ai voie aia. La revedere, bă, faceți voi! Bine, mă, faceți voi! Eu am făcut ce am făcut. Dar ce am voie? Să dau milioane de euro, să pierd bani… Încet, încet, lichidez, că nu pot repede, trebuie doi, trei ani.

Acum m-am luminat. Ce e aia? Să dai milioane de euro salarii. Am fost tânăr, nu mai fac asta. Nu mai e pasiune. Ce pasiune e aia, pe milioane de euro? Este masochism”.

ADVERTISEMENT

După ce i-a criticat dur pe Florin Tănase, Sorin Șerban, Vali Crețu, Denis Haruț, Andrei Cordea, Darius Olaru și Florinel Coman, Gigi Becali a pus din nou tunurile pe Otavian Popescu.

Gigi Becali, dezamăgit total de Octavian Popescu: „Am greșit cu el!”

Gigi Becali spera să dea lovitura pe piața transferurilor cu Octavian Popescu și cerea 50 de milioane de euro, însă a mărturisit că s-a înșelat în privința sa:

ADVERTISEMENT

„Ce Tavi Popescu? Cine este Tavi Popescu? Niciun ban nu face, nimic… Zero! Am greșit cu el!”.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB: 1,62 este cota pentru „2 solist” la Saburtalo Tbilisi – FCSB. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT