News

Gigi Becali s-a testat de două ori pentru Covid-19, însă râde de coronavirus: ”Nu are cum să se apropie de mine, eu merg la Liturghie în fiecare zi”

26.04.2020 | 22:33
Gigi Becali sa testat de doua ori pentru Covid19 insa rade de coronavirus Nu are cum sa se apropie de mine eu merg la Liturghie in fiecare zi
ADVERTISEMENT

Gigi Becali a dezvăluit că s-a testat, contra cost, pentru a afla dacă este bolnav cu Covid-19, însă nu se teme de această boală pentru că este protejat de Dumnezeu.

Becali se crede imun la coronavirus

Patronul celor de la FCSB a dezvăluit că a plătit un medic să-i testeze toată familia, iar rezultatele au fost negative. „M-am testat. Am chemat doctor la toată familia mi-a luat, e bine toată lumea. Eu râdeam. De 2 ori m-am testat. Că hai să fac dacă e, la mine n-are cum să fie, eu în fiecare zi la Liturghie, nu se apropie niciodată virusul de mine. Prin cele cinci simțuri prin care omul păcătuiește, pe acolo vine coronavirusul. Cu multă durere am avut cu boala asta, Dumnezeu știe, vorbești cu om pe care nu-l mai interesează astea”, a explicat Becali la România TV.

ADVERTISEMENT

Latifundiarul i-a atacat din nou pe cei din USR, pe care i-a făcut sataniști, dar l-a lăudat pe Klaus Iohannis pentru fermitatea de care dă dovadă: „Vreau să stau cu călugărițe, 500 de persoane, în Rai m-am simțit. Părintele Cleopa spune că dacă critici pe Hristos în public, îi dai o palmă și sfințești mâna. Când spun de USR că sunt sataniști, spun să nu votați pe USR că-s satanisti! Ce facem? Dăm votul lui Aghiuță? Să scăpăm de ei, vai de noi, de erau ei la putere dădeau niște ordonanțe de puneau armata, hai să închidem bisericile spuneau nebunii ăștia.

I-am spus lui Rareș Bogdan, că nu mă mai bag în politică, dar o să vezi campanie împotriva lui USR sataniști de n-ai mai văzut în viața ta. Lui Orban îi merge mintea, numai că nu prea are putere. Iohannis are putere și când tace din gură. Cum s-a învățat să vorbească așa repede? Citește?

ADVERTISEMENT

Are putere Iohannis? Dacă stau toți pe burtă. Are putere săracu Ministru de Interne, dar stă pe burtă când îl cheamă Iohannis. Iohannis are duh de putere, dă ordin, s-a bătut PSD-ul, până a desființat PSD-ul.
Stai să vedem, că dacă guvernul meu nu face treabă, o să revină PSD iarăși 35%. El puternic e, nu poți să spui că nu e puternic, nu mă interesează ce face în România, s-a văzut în afară în America cu Trump, are personalitate. Nu e țâșta bâșta, are putere.

Problema e să nu vrea să îi dea prea multă putere în România, nu să-i cheme mereu la ordine. La început cam dormea, acum îmi place de el”.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali, președintele României?

Becali a ajutat în ultima perioadă sistemul medical cu diferite donații de medicamente și a mărturisit că nu ar refuza să fie președintele României, dacă așa ar vrea Dumnezeu, însă se teme că și-ar pierde „mântuirea”.

Dacă aș fi președinte e posibil să pierd mântuirea. Nu mai poți să faci rugăciunea. Eu nu pot fără Liturghie, mă duc acolo sau să conduc acolo? Fie voia domnului, domnul dacă vrea, eu spun că mai mult contează rugăciunea mea decât conducerea mea. Contează mai mult să fac o rugăciune acum pentru poporul meu, decât dacă aș fi fost eu Ministrul Sănătății.

ADVERTISEMENT

Dau în taină, nu mai spun cât dau. Am mers mai departe și am luat medicamentul ăsta, Amidol, că nu-l dă rușii. Că nu mai plecat nimic, decât dacă semna Putin. Am avut un prieten, era director la Petrom, cine știe ce putere avea, l-am rugat pe ăla.

Mi-a aprobat și am avut 100.000 de pastile. Asta am făcut. Eu am cumpărat 100.000 de teste, statul nu are laboratoare de ălea, CD-uri, PCD-uri, PCR-uri. Eu aveam laboratorul ăsta genetică, cel mai modern aparat l-am luat. Ei poa să facă dar nu pot să le analizeze testele, am luat 3.000 de teste ca să ajutăm spitalele”, a concluzionat Becali.

ADVERTISEMENT
Tags: