Carousel hot news

GIGI BECALI, DISTRUS! Decizie ŞOC dată ACUM de Tribunalul Constanţa

UPDATE / Gigi Becali a primit o lovitură teribilă din partea Tribunalului Constanţa! În ciuda faptului că a primit o decizie de liberare condiţionată, DNA a formulat contestaţie, iar în urmă...
11.03.2015 | 15:33
GIGI BECALI, DISTRUS! Decizie ŞOC dată ACUM de Tribunalul Constanţa

UPDATE / Gigi Becali a primit o lovitură teribilă din partea Tribunalului Constanţa! În ciuda faptului că a primit o decizie de liberare condiţionată, DNA a formulat contestaţie, iar în urmă cu cîteva momente, Tribunalul Constanţa a decis ca decizia finală se va lua abia pe 31 martie, peste aproape 3 săptămîni, timp în care Becali rămîne în arestul de la Poarta Albă!

CLICK PE POZA IN GALERIA FOTO PENTRU A VEDEA ANUNTUL TRIBUNALULUI CONSTANTA!

GIGI BECALI. Patronul Stelei a obţinut acordul de a fi eliberat din închisoare, după decizia Judecătoriei Medgidia de vineri. Doar că decizia nu este definitivă şi a fost deja atacată cu recurs de procurori. Gigi Becali ar urma să afle chiar astăzi care va fi decizia. Aşa că Becali numără orele pînă la aflarea sentiniţei, dar şi îşi face planuri pentru libertate.

MINUNE ÎN POSTUL PAŞTELUI!!! MIHĂIŢĂ NEŞU S-A RIDICAT ÎN PICIOARE DIN SCAUNUL CU ROTILE!!! VEZI FOTO INCREDIBIL!!

GIGI BECALI. Acesta este convins că va obţine eliberarea, iar deja şi-a programat să meargă la un control la o clinică în Germania. Gigi Becali a acuzat mari dureri la coloană în ultima perioadă, iar medicii germani îl aşteaptă pe 27 martie.

ŞOCANT!!! O CELEBRĂ ASISTENTĂ TV A FOST RĂPITĂ!!!

GIGI BECALI. Pe 20 mai 2013, Gigi Becali a fost condamnat la trei ani de închisoare, la care a primit ulterior şi un spor de şase luni.

Gigi Becali suferă de hernie de disc, iar problemele sale la spate sînt din ce în ce mai mari. În trecut, un medic american i-a recomandat să facă zilnic gimnastică medicală, ceea s-a întîmplat, însă, pentru o perioadă foarte scurtă de timp.

FOTO + VIDEO INCENDIAR! Antonia, GOALĂĂĂĂ în dormitor! “Îmi PLAAAACE!”

ATENTIE!!! SE SCHIMBA ORA!!! TRECEM LA ORA DE VARA!!!

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri