Fotbal intern

GIGI BECALI. Ultima oră! DECIZIE ŞOC din puşcărie! “Renunţ la ea!”

GIGI BECALI. Finanţatorul roş-albaştrilor i-a promis mamei sale că după ce va ieşi din închisoare se va retrage aproape definitiv din viaţa publică, urmînd să renunţe la politică şi...
24.03.2015 | 10:00
GIGI BECALI Ultima ora DECIZIE SOC din puscarie Renunt la ea
ADVERTISEMENT

GIGI BECALI. Finanţatorul roş-albaştrilor i-a promis mamei sale că după ce va ieşi din închisoare se va retrage aproape definitiv din viaţa publică, urmînd să renunţe la politică şi chiar la susţinerea directă a partidului său de suflet PNG. Totodată, latifundiarul din Pipera a spus că va mai rămâne momentan în lumina refectoarelor doar ca patron al Stelei. Vestea i-a provocat lacrimi de bucurie mamei sale, dar şi soţiei Luminiţa, cele două fiind convinse că această decizie îl va scuti pe viitor de alte belele.

GIGI BECALI Unul dintre cei mai importanţi oameni din viaţa Stelei din ultimii 13 ani mai are puţin pînă să afle dacă va ieşi din închisoare, atunci cînd, pe data de 31 martie, la Tribunalul de la Constanţa, se va judeca apelul procurorilor la eliberarea condiţionată obţinută de acesta la Instanţa de la Medgidia. Însă, pînă atunci, mama lui Gigi Becali, Alexandrina Becali, 83 de ani, trăieşte la cote maxime în aceste zile. FANATIK.RO a aflat că mama patronului Stelei a avut în ultimul timp o discuţie şi o mare rugăminte către fiul său pe care acesta a şi acceptat-o. “Gigi, te rog atunci cînd o vii acasă să renunţi la viaţa publică şi nu mai vreau să faci politică. Renunţă la PNG şi la tot. Ştiu că ai pus mult suflet în tot ce ai făcut, dar politica te-a băgat în puşcărie. Ai trei fete acasă şi o familie minunată. Fă lucrul ăsta pentru noi. Mai ai şi echipa aia de fotbal pe cap. Este de ajuns cu atîtea probleme”, i-a spus mama lui Gigi Becali fiului său.

ADVERTISEMENT

“Stai linistită! Voi avea grijă de familie. Voi deveni alt Gigi Becali”

GIGI BECALI Ţînînd cont că tot ce spune mama lui este sfînt pentru el, latifundiarul din Pipera i-a promis acesteia că va renunţa la tot ce i-a cerut. “Gata mamă! Stai liniştită că o să mă retrag. Nici eu nu mai vreau ca numele să ne fie tîrît şi terfelit în mocirla asta. Ştiu că aţi suferit mult, însă te asigur că m-am schimbat mult în spatele gratiilor. O să renunţ la politică şi aproape de tot la viaţa publică. Însă momentan nu pot renunţa la Steaua. Voi face acest lucru doar cînd voi considera eu. Însă la politică îţi garantez că voi renunţa”, i-a promis Becali mamei sale.

A preluat PNG-ul de la Viorel Lis în 2004

GIGI BECALI. Latifundiarul din Piepra a întrat cu adevărat în politică în urmă cu 11 ani, atunci cînd pe 10 ianuarie a preluat partidul PNG de la fondatorul acestuia Viorel Lis. Ulterior a fost ales în funcţia de prim conducător al acestui partid, iar în 2004 a candidat la funcţia de preşedinte al României, dar a reuşit să obţină doar 1, 77 la sută din voturi. La alegerile europarlamentare din 2007, s-a aflat pe prima poziţie pe lista PNG, dar partidul său a obţinut 4,85% din voturi; i-au lipsit 0,15% pentru trecerea pragului electoral. Însă în 2009 atunci cînd a candidat pe listele PRM alături de Corneliu Vadim  Tudor, Gigi Becali a reuşit să cîştige un loc de europarmalentar. În 2011 a renunţat la această funcţie pentru a candida pe listele PNL pentru un loc de deputat al Parlamentului României acolo unde a fost ales cu 65 la sută.

ADVERTISEMENT

Atenţie! A fost descoperit un nou tip de cancer, care este provocat de implanturile mamare

Cei mai mari ALIAŢI europeni i-au băgat Americii un CUŢIT în spate

FOTO HOT / O prezentatoare TV, cu lenjeria intimă la vedere, în MALL

ULTIMA ORĂ! ANUNŢ BOMBĂ! RCS&RDS!

IMAGINI EXPLOZIVE! Cu el face SEX campioana SIMONA HALEP după victoria de la Indian Wells!!!

Lovitură cruntă la PRO TV! Cătălin Măruţă… 

Tags: