Sport

Gigi Becali, săgeţi spre Edi Iordănescu după victoria FCSB-ului cu Botoşani: “Şi dacă nu am fi câştigat, tot aş fi fost mulţumit!”. Exclusiv

Gigi Becali s-a declarat mulţumit la finalul meciului dintre FCSB şi FC Botoşani. Patronul nu a ezitat să arunce săgeţi şi către fostul antrenor, Edi Iordănescu.
22.11.2021 | 11:55
Gigi Becali sageti spre Edi Iordanescu dupa victoria FCSBului cu Botosani Si daca nu am fi castigat tot as fi fost multumit Exclusiv
Gigi Becali, săgeţi spre Edi Iordănescu după victoria FCSB-ului cu Botoşani: "Şi dacă nu am fi câştigat, tot aş fi fost mulţumit!". Sursa: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

FCSB a câştigat cu 3-1 meciul cu FC Botoşani, primul de la revenirea lui Toni Petrea pe banca tehnică. Roş-albaştrii au fost conduşi până în minutul 77, însă finalul a fost fabulos, cu trei goluri marcate în poarta lui Pap.

Vali Gheorghe a egalat cu un şut superb din afara careului, iar în minutul 86, Ianis Stoica a adus FCSB în avantaj după ce a reluat în plasă o centrare a lui Budescu. Florin Tănase a închis tabela la 3-1 la ultima fază a meciului.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali, săgeţi spre Edi Iordănescu: “Şi dacă nu am fi câştigat, tot aş fi fost mulţumit de joc”

Gigi Becali s-a declarat mulţumit de prestaţia echipei sale şi a spus pentru FANATIK că aşa ar fi fost şi dacă FCSB nu reuşea să întoarcă scorul în ultimele minute ale meciului:

“Mi-a plăcut meciul. Şi dacă nu am fi câştigat, tot aş fi fost mulţumit de joc. A fost aşa cum îmi place mie. Am jucat în viteză, pase. A fost altceva.

ADVERTISEMENT

Nu aveam ce să le reproşez jucătorilor dacă nu am fi câştigat. Nu a vrut mingea să intre în poartă. Apoi, în finalul meciului au intrat toate”, a spus Gigi Becali pentru FANATIK.

Toni Petrea, debut cu dreptul în al doilea mandat: “Avem un lot de jucători foarte valoros”

Toni Petrea a început cu dreptul al doilea mandat pe banca celor de la FCSB. Tehnicianul l-a înlocuit pe Edi Iordănescu pe banca tehnică şi a semnat un contract până în vară cu roş-albaştrii, aşa cum FANATIK a anunţat în exclusivitate.

ADVERTISEMENT

Antrenorul FCSB a fost mulţumit de faptul că schimbările şi-au făcut şi efectul pe tabelă în finalul meciului:

“Avem un lot de jucători foarte valoros, așa că nu contează cine intră de la început, cine intră pe parcurs, important e să-și facă treaba. Până la urmă, sunt jucători profesioniști și de asta sunt plătiți.

ADVERTISEMENT

Mereu le spun că, indiferent dacă joacă un minut sau cinci minute, trebuie să dea totul pe teren. Eram conduși la pauză, moralul era scăzut. M-am gândit că e bine să mențin aceeași echipă, pentru a da mai multă încredere jucătorilor, pentru a nu le tăia din elan.

Le-am transmis la pauză că trebuie să avem mai multă încredere, mai multă concentrare”, a spus Toni Petrea.

Petrea, duel cu fostul colaborator: Laurenţiu Reghecampf

FCSB joacă în etapa viitoare cu Universitatea Craiova. Derby-ul rundei a doua va avea loc duminică, de la ora 20:30, pe “Ion Oblemenco”.

  • 6 puncte avans are FCSB faţă de Universitatea Craiova în Liga 1
  • 3 luni au trecut de la ultimul eşec al celor de la FCSB în campionat

  • (P) Cota BETANO pentru Universitatea Craiova – FCSB: 1,87 este cota pentru „ambele înscriu”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT