Fotbal intern

Gigi Becali, salariu mărit pentru Octavian Popescu la FCSB. „Clauză de 60 de milioane” Exclusiv

04.01.2021 | 20:10
Gigi Becali salariu marit pentru Octavian Popescu la FCSB Clauza de 60 de milioane Exclusiv
Octavian George Popescu in meciul de fotbal dintre FCSB si Sepsi OSK Sfantu Gheorghe, contand pentru Liga 1 Casa Pariurilor, desfasurat fara spectatori pe Terenul principal al Centrului National de Fotbal din Mogosoaia, luni 21 decembrie 2020. © FOTO:Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

Octavian Popescu este „perla” lui Gigi Becali care vine din urmă. Puștiul care a împlinit 18 ani pe 27 decembrie are parte de vești bune la început de 2021. Patronul celor de la FCSB a decis să-i mărească încă o dată contractul celui pe care așteaptă multe milioane de euro în viitorul apropiat.

FANATIK a discutat cu Giovani Becali, impresarul lui Octavian Popescu, adus la echipa vărului Gigi Becali după ce s-a despărțit de Craiova lui Mihai Rotaru. Giovani crede că Popescu este un mare pariu pentru viitor și dezvăluie pentru site-ul nostru ce clauză va avea în contract mijlocașul originar din Nucet.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali i-a mărit salariul lui Octavian Popescu la 4.000 de euro lunar. Este a doua mărire în doar 4 luni pentru puștiul care și-a serbat recent majoratul

Octavian Popescu a reprezentat un boom pentru fotbalul intern în ultimele luni din 2020. Puștiul care a semnat cu FCSB pe 15 septembrie traversează o perioadă de vis. A debutat la echipa mare, a fost și titular, a contribuit decisiv la victoriile cu Gaz Metan Mediaș și UTA, arătând un potențial de mare fotbalist.

Giovani Becali a dezvăluit acum ceva timp în FANATIK cum l-a adus pe Octavian Popescu la FCSB, jucătorul născut la Nucet fiind până în vară la Craiova lui Mihai Rotaru.

ADVERTISEMENT

Octavian Popescu a plecat de la Craiova după ce am discutat cu Mihai (n.r. – Mihai Rotaru, patronul de la U Craiova) și i-am spus că trebuie să-i mărească salariul copilului. I-am zis să i-l facă undeva la 2000-2500 de lei pe lună, pentru că avea doar 600 de lei! Din păcate pentru el, Mihai nu a crezut în potențialul mare pe care-l are Octavian”, spunea Giovani Becali, pentru FANATIK.

Inpresarul a povestit recent și modul în care Gigi Becali a reacționat când i l-a propus pe Octavian Popescu la FCSB. Ulterior, patronul roș-albaștrilor s-a convins de talentul pe care-l are în curte și i-a mărit salariul.

ADVERTISEMENT

Gigi i-a dat imediat lui Octavian 1.000 de euro pe lună când a semnat cu FCSB. Apoi, după ce l-a văzut în primele meciuri, i-a mărit contractul la 3.000 pe lună. Și urmează încă o mărire, din noul an. Octavian Popescu urcă din ianuarie, ca să zic așa, la 4.000 de euro lunar! Progresul e evident, iar Gigi e foarte încântat de jucător” – Giovani Becali, exclusiv pentru FANATIK

Giovani Becali dezvăluie și clauza de reziliere a lui Octavian Popescu la FCSB. „Undeva la 50-60 de milioane de euro!”

Dar ceea ce va apărea în cel mai scurt timp în contractul tânărului jucător cu FCSB este o clauză de reziliere de zeci de milioane de euro! Și acesta va fi introdusă, probabil, odată cu majorarea salariului lunar. Această informație despre Octavian Popescu este anunțată tot de Giovani Becali pentru site-ul nostru.

Nu doar că i se va mări contractul, dar Gigi, din câte știu, îi va trece și o clauză de reziliere în noile acte. Este undeva la 50-60 de milioane de euro, ceea ce arată încă o dată cât de mult îl apreciază vărul meu pe acest jucător de viitor”, a mai declarat Giovani Becali.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali e super-încântat de Octavian Popescu: „E fenomen! Messi, Ronaldo, geniu! Doar Hagi a mai fost la noi ca el!”

Patronul celor de la FCSB a fost mai vorbăreț în perioada Sărbătorilor de iarnă, încălcându-și pentru câteva zile promisiunea de a nu mai avea apariții și declarații publice.

În una dintre aceste ieșiri, la sport.ro, Gigi Becali l-a lăudat fără menajamente pe noul său favorit, pe care l-a comparat cu nume imense din fotbalul mondial actual. Becali l-a pus pe Octavian Popescu la nivelul lui Gică Hagi!

Sunt unii jucători buni, foarte buni, și sunt unii fenomen. Noi l-am avut fenomen pe Hagi! Nu cred că am avut altul. Mai spun unii că a fost unul sau altul, fiecare spune ce vrea. Eu cred că singurul fenomen a fost Hagi. Pot să am o părere, da? Popescu ăsta e fenomen, părerea mea. Ce înseamnă fenomen? Messi, Ronaldo, un jucător de excepție, de geniu. Numai Hagi a fost așa! Asta zic eu. Și Popescu e al doilea geniu, fenomen!” – Gigi Becali despre Octavian Popescu

Becali este direct interesat de modul cum va evolua cariera lui Octavian Popescu. Dar există și alte opinii, care nu pot fi bănuite de subiectivism, care-l ridică în slăvi pe cel care are doar 10 apariții pentru FCSB. Adrian Porumboiu a vorbit cu FANATIK în urmă cu câteva săptămâni, omul de fotbal din Vaslui declarându-se entuziasmat de ce a văzut la Popescu cel mic.

Pentru mine Octavian Popescu este un fenomen. Și am văzut și eu ceva jucători la viața mea, zic… Și n-am văzut până acum așa jucător la vârsta lui. Știe cu mingea, are niște «frâne» foarte bune, e fantastic! Coman, Moruțan, Man înmulțiți cu o sută nu ajung la valoarea lui. Ăsta-i fotbalist de mare clasă”, a spus Porumboiu în exclusivitate pentru site-ul nostru.

  • 350.000 de euro este cota la care a ajuns în câteva luni Octavian Popescu. Pur și simplu „a explodat” în toamna trecută, plecând în septembrie de la 50.000 de euro
  • 3 asisturi în 10 prezențe la FCSB are Octavian Popescu în prima parte a campionatului

  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – Astra: 1,57 este cota pentru „FCSB deschide scorul”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT