Sport

Gigi Becali, despre lupta la titlu dintre FCSB și CFR Cluj: “Avem zero sau 100% şanse să câştigăm campionatul!”. Exclusiv

FCSB a început play-off-ul de pe locul 2, la şapte lungimi de CFR Cluj. S-au făcut 10 după victoria ardelenilor cu FC Voluntari. Patronul FCSB, Gigi Becali, a vorbit pentru FANATIK despre şansele echipei sale la titlu.
13.03.2022 | 12:15
Gigi Becali despre lupta la titlu dintre FCSB si CFR Cluj Avem zero sau 100 sanse sa castigam campionatul Exclusiv
Gigi Becali, într-o conferinţă de presă la Palat. Sursa: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

FCSB este în căutarea unui titlu de şapte ani. Seceta pare să continue în echipa roş-albaştrilor care au intrat în play-off la cea mai mare diferenţă faţă de rivalii de la CFR Cluj, 7 puncte. În plus, rivala și-a făcut datoria sâmbătă și a trecut de FC Voluntari, scor 3-1. Elevii lui Petrea au o misiune grea în a recupera această diferenţă, ajunsă la 10 puncte. FCSB joacă luni cu Viitorul, pe Arena Națională.

Gigi Becali, despre şansele FCSB-ului la titlu: “Avem zero şanse la titlu sau 100% şanse. Dacă Dumnezeu vrea să câştigăm titlul, îl câştigăm”

Patronul Gigi Becali a vorbit pentru FANATIK despre şansele la titlu ale echipei sale. Latifundiarul nu consideră lupta la campionat pierdută, însă recunoaşte că FCSB are nevoie de un miracol să prindă CFR Cluj din urmă:

ADVERTISEMENT

“E foarte simplu. Avem zero şanse la titlu sau 100% şanse. Dacă Dumnezeu vrea să câştigăm titlul, îl câştigăm. Dacă nu, nu. De asta spun zero sau 100% pentru că ei au un avans foarte mare. Ce şanse să mai avem?

Dacă vrea Dumnezeu, câştigăm. În mod normal nu avem şanse, v-am zis. Dar dacă începe CFR Cluj să se împiedice şi pierde puncte… De aia zic că noi o să câştigăm titlul doar dacă vrea Dumnezeu”, a spus Gigi Becali pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

FCSB joacă împotriva Farului Constanţa primul meci din play-off!

FCSB începe luni cursa de urmărire a liderului, în primul meci din play-off, împotriva Farului Constanţa. Meciul se joacă pe Arena Naţională, acolo unde elevii lui Hagi s-au impus în urmă cu două săptămâni în sezonul regulat, 2-0.

Un obiectiv mult mai realist pentru roş-albaştri este securizarea locului secund, în condiţiile în care Universitatea Craiova s-a apropiat în ultimele etape. La începutul play-off-ului, diferenţa dintre cele două echipe era de patru puncte. Oltenii au venit la o singură lungime după victoria cu FC Argeș, scor 3-0.

ADVERTISEMENT

Petrea încă speră: “Atât noi, cât şi Craiova cred că putem pune probleme”

Antrenorul roş-albaştrilor, Toni Petrea, a declarat la finalul meciului câştigat cu FC Voluntari, ultimul din sezonul regulat, că atât FCSB, cât şi Universitatea Craiova mai au o şansă la titlu:

“E o diferenţă mare faţă de CFR. Faceţi un calcul cam câte jocuri trebuie să mai aibă ca să piardă puncte. E play-off, sunt 10 meciuri, cu echipe puternice şi se poate întâmpla orice.

ADVERTISEMENT

Atât noi, cât şi Craiova cred că putem pune probleme. Noi sperăm ca în play-off să ne exprimăm altfel şi rezultatele noastre să fie cât mai bune”, a spus Toni Petrea după meci.

FCSB, fără titlu în Liga 1 din 2015!

FCSB nu a reuşit să câştige niciodată în sistemul play-off / play-out. Roş-albaştrii au încheiat pe locul doi în cinci din ultimele şase ediţii de Casa Pariurilor Liga 1, fiind singura formaţie care a încheiat pe primul loc în sezonul regulat şi nu a câştigat titlul. Se întâmpla în stagiunea precedentă.

  • 7 ani au trecut de la ultimul titlu al celor de la FCSB
  • 2 este locul pe care au încheiat roş-albaştrii în sezonul trecut

  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – Farul Constanța: 1,70 este cota pentru „ambele echipe înscriu”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT