Sport

Gigi Becali, savuros după schimbările din UTA – FCSB: „Abia aștept să vină ‘Vichinius’!”

UTA Arad și FCSB au remizat, 1-1, în etapa 3 din Liga 1. Gigi Becali, patronul FCSB-ului, a avut un comentariu savuros, după ce echipa sa a efectuat trei schimbări, în prima repriză din meciul cu UTA.
02.08.2021 | 12:15
Gigi Becali savuros dupa schimbarile din UTA  FCSB Abia astept sa vina Vichinius
Gigi Becali, savuros după schimbările din UTA - FCSB: „Abia aștept să vină 'Vichinius'!”
ADVERTISEMENT

În urma remizei cu UTA Arad, FCSB se află pe locul 4 din Liga 1, cu cinci puncte obținute.

Golurile partidei au fost marcate de Ubbink și Stoica.

Gigi Becali, savuros după schimbările din UTA – FCSB

Latifundiarul din Pipera susține că abia așteaptă să-l vadă evoluând pe nou-venitul Paulo Vinicius, pe care l-a poreclit „Vichinius”.

În același timp, Gigi Becali a dezvăluit că schimbările din prima repriză au avut legătură cu salariile pe care jucătorii le au. Acesta i-a criticat pe Oaidă și Cristea pentru evoluțiile din meciul cu UTA Arad.

ADVERTISEMENT

„Sunt foarte supărat pentru că valoarea echipei se vede. Dacă nu aveam valoare, eram supărat. Până când se cristalizează primul 11… e și echipa obosită.

Pe Olaru l-am băgat, dar nu era sută la sută. Când o să fie și Șut, și Olaru, și Coman, și Vichinius, așa îi mai spun eu, nu o să ne mai bată nimeni. Abia aștept să vină Vichinius.

ADVERTISEMENT

Au mare legătură schimbările și salariul. Păi, dacă ești cu 15 mii de euro pe lună, tu Oaidă și Cristea, păi fi atent că vine unul să ne dea gol. Dacă tu ești 15 mii pe lună, cu ce te-am supărat eu pe tine?

Modificările le-am făcut mai multe, de ce să nu repar greșelile mai devreme decât mai târziu? Oaidă a pierdut o minge și am luat un gol, apoi iar a pierdut-o. Cristea a fost aerian. Dumiter nu a primit nicio minge.

ADVERTISEMENT

Nu regret nimic. Acum, noi trebuie să cristalizăm primul 11. Facem modificări, luăm jucători, îi dam afară. Eu așa cred că este bine. Așa cred eu, așa fac.

Olaru trebuia băgat la un moment dat, nu? Am luat un punct în deplasare, asta zic eu. Echipa asta va fi o echipă care nu va mai putea fi învinsă.

ADVERTISEMENT

Mai așteptăm așa o lună ca să fie echipa completă. Aia rămâne (n.r. înfrângerea cu Șahtior Karagandy), dar totul se uită. Eu nu mai am emoții la fotbal. Pentru mine, fotbalul este afacere”, a declarat Gigi Becali, la PRO X.


  • (P) Cota BETANO FCSB – Gaz Metan Mediaș: 1,53 este cota pentru „1 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT