Sport

Gigi Becali, savuros după transferul lui Dumiter. A primit răspunsul și pentru Ninaj: „Putem sta la discuții”

După ce a rezolvat transferul lui Dumiter, patronul FCSB-ului încearcă să întărească apărarea echipei cu un alt jucător de la Sepsi: „Poate mi-l dau și pe ăla cu chelie”.
21.07.2021 | 20:39
Gigi Becali savuros dupa transferul lui Dumiter A primit raspunsul si pentru Ninaj Putem sta la discutii
ADVERTISEMENT
21-07-2021
17:40

Gigi Becali a primit răspunsul după ce a anunțat că îl vrea și pe Ninaj

Laszlo Dioszegi, patronul lui Sepsi, a vorbit despre transferul lui Andrei Dumiter la FCSB, dar și despre o posibilă plecare a lui Branislav Ninaj, pe care nu ar vrea să îl piardă, însă pentru suma potrivită este dispus să stea la discuții cu patronul „roș-albaștrilor”:

„Domnul Șfaițer a vorbit cu jucătorul, dar din păcate trebuie să ne descotorosim de doi jucători. Primul a fost Dumiter, domnul Leo Grozavu ne-a spus să nu stăm pe gânduri și să acceptăm, pentru că e o ofertă avantajoasă.

Avem Chunchukov, e și moldoveanul Damaschin și e și un pas important pentru Dumiter să ajungă la FCSB. Despre Ninaj nu se pune problemă, noi nu stăm bine în apărare, el e și accidentat, dar vrem să-l păstrăm”.

„Se poate întâmpla orice, nu suntem un club mare să avem bani mulți, dar dacă ni se oferă un preț bun, putem sta la discuții, dar vrem să păstrăm echipa și să avem soliditate în apărare, de-asta spun că nu vrem să renunțăm la Ninaj.

Noi vrem să jucăm ofensiv, asta vrea și Leo Grozavu, vrem să câștigăm, dar dacă facem egal nu vom fi supărați”, a mai spus patronul lui Sepsi, la TV DigiSport.

Sepsi tinde să devină principala sursă de jucători a roș-albaștrilor în această perioadă de mercato. După Andrei Dumiter, care a semnat deja contractul, sub comanda lui Dinu Todoran ar putea ajunge și Branislav Ninaj.

Adus în ianuarie 2021, de la Fortuna Sittard, acesta a bifat 17 meciuri în stagiunea precedentă și trei prezențe în tricoul echipei naționale a Slovaciei, iar de-a lungul carierei a mai evoluat pentru Slovan Bratislava, Lokeren, Osmanlispor și Zilina.

ADVERTISEMENT

Poate se gândesc și mi-l dau și pe fundașul central. Ăla cu chelie îmi place”, a declarat Gigi Becali, adăugând că a purtat deja o primă rundă de negocieri pentru apărătorul de 27 de ani. De altfel, FANATIK  dezvăluia în exclusivitate, pe 31 mai 2021, că  patronul roș-albaștrilor a încercat să-l transfere la pachet cu Dumiter, dar omologul său – Laszlo Dioszegy – a declinat oferta fără să stea prea mult pe gânduri.

După Dumiter, Gigi Becali a pus ochii pe un alt jucător de la Sepsi

Da, a semnat Dumiter. Doi ani, plus trei ani. Nu mai vreau să mă încarc. Am dat 350 de mii de euro pe el. Am vrut un an, dar am zis doi, hai, că are 22 de ani, să se acomodeze. E român, românilor le dau mai multe șanse.

ADVERTISEMENT

A marcat două goluri, dar mie mi-a plăcut de el și m-am interesat. Am vorbit cu Dică și mi-a zis că e foarte puternic. Se pretează la FCSB. Ține mingea, e foarte puternic. Are 22 de ani. Un atacant adevărat e la 25 de ani.

Dacă e bine, bine, dacă nu, am pierdut banii și cu asta basta. Trebuie să riscăm, nu? Decât să risc cu străini pe care nu-i văd… măcar pe ăsta l-am văzut vreo 2-3 meciuri.

ADVERTISEMENT

Eu recunosc că l-am văzut în două meciuri, dar la o singură fază m-a impresionat foarte tare. Nu mai știu ce meci era, era cu mingea în careu, îl atacau 3-4, a protejat-o, a ieșit bine din clinciul ăla.

Mi-a plăcut cum protejează mingea. De ce să iau eu un străin de 28 de ani, pe care-l știu toți și l-au lăsat liber și să nu iau eu un jucător român de 22 de ani, care nu se știe… poate să explodeze.

ADVERTISEMENT

Nu mă refer la Ondrasek, ci în general. De ce să iau jucători liberi? L-au lăsat liber la 28-29 de ani? Sunt eu cel mai deștept? Ăia-s toți proști și mi-l dau mie că sunt bun?

(n.r. întrebat dacă Dumiter e ultimul transfer al acestei veri). Cine știe? Poate se gândesc și mi-l dau și pe fundașul central. Ăla cu chelie îmi place. Ninaj, Ninaj. Poate mi-l dau și pe el.

Le-am făcut ofertă. Noi ne-am înțeles atunci și cu Ninaj și cu Dumiter și să le dau doi copii împrumut. Ninaj vrea, dar probabil ăia de la Sepsi nu mai vor să-l dea.

Ei zic că l-au dat pe Dumiter pentru că au luat un moldovean, din Chișinău. Numai pe Ninaj, dacă pot să-l iau, altul nu. Vreau să găsesc doi fundași centrali buni”, a declarat Gigi Becali la Digi Sport.

Sepsi, răspuns categoric: „Nu-l dăm pe Ninaj”

În ciuda interesului manifestat de patronul roș-albaștrilor, oficialii lui Sepsi nu sunt dispuși să se despartă, cel puțin pentru moment, de fundașul central Branislav Ninaj.

Acolo chiar vă spunem sincer, în compartimentul defensiv, nu ne mai putem despărți de niciun jucător. Acolo căutăm întăriri. Nu, nu-l dăm pe Ninaj. La momentul ăsta, e un jucător important pentru noi.

Ne-am despărțit de Bouhenna. În compartimentul ofensiv, mai avem soluții, Bărbuț, Ashkovski, Golofca. Ei pot suplini plecarea lui Dumiter”, a anunțat președintele covăsnenilor, Cornel Șfaițer.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – Șahtior Karagandy: 1,70 este cota pentru „peste 2,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT