Sport

Gigi Becali răspunde dur la atacurile lui Helmut Duckadam: „I-am dat 350.000 de euro ca să stea acasă, iar acum se ia de mine”

Patronul FCSB, Gigi Becali, îi aduce aminte lui Helmut Duckadam, că i-a dat 350.000 de euro pentru operații, după ce acesta l-a acuzat că s-ar fi folosit de imaginea lui.
19.11.2021 | 11:30
Gigi Becali raspunde dur la atacurile lui Helmut Duckadam Iam dat 350000 de euro ca sa stea acasa iar acum se ia de mine
Gigi Becali este dezmăgit de atitudinea lui Helmut Duckadam
ADVERTISEMENT

Fostul director de imagine al FCSB, Helmut Duckadam, s-a arătat dezamăgit, recent de Gigi Becali, despre care a spus că l-a fost la FCSB doar pentru exista un nume important din istoria clubului la echipă.

Gigi Becali i-a dat lui Helmut Duckadam 350.000 de euro

Duckadam a ajuns la FCSB în 2010, unde a stat un deceniu în funcția de director de imagine. El și-a dat demisia în iunie 2020. „Consider că este mai onorabil să-ţi înaintezi demisia, când simţi că nu mai eşti dorit, decât să aştepţi momentul când vei fi dat afară”, și-a argumentat el decizia.

ADVERTISEMENT

Acum, Gigi Becali a avut o reacție dură la adresa lui Hemult Duckadam. „Am mai văzut astăzi pe cineva acolo la voi, bine, voi oricum tot timpul aveți dreptate, celălalt n-are dreptate, care plătește operații, care dă vreo 350.000 de euro să stai acasă și după aia îl atacă pe Becali.

Că, vezi Doamne, l-am luat eu pe el că eram în război cu Pițurcă, păi ce treabă are? Eu dacă eram în război cu Pițurcă îl luam pe Duckadam vreodată? Așa a spus domnul Duckadam, nu mă așteptam vreodată”, a reacționat Gigi Becali la Digi Sport Special.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali recunoaște că nu se aștepta să fie atacat de Helmut Duckadam

Patronul FCSB și-a continuat tirul la adresa fostului director de imagine. „Dacă-ți plătește omul operații, îți dă omul 350.000 de euro salarii, că atât i-am dat, în nu știu câți ani, stând acasă, și tu vii la televizor. Nu m-așteptam, el era un om echilibrat, era un om cuminte”, a spus el.

Păi dacă și Duckadam… înseamnă că s-a terminat lumea, vine sfârșitul lumii. Păi ce întrebări să-mi pun eu? Ce să-i fac lui Duckadam? Păi știi de ce? Pentru că și-au pierdut oamenii mințile și ăia normali sunt nebuni, că ei zic că nu ești nebun cu ei. I-am plătit operațiile, i-am dat 350.000 de euro, stătea acasă și lua banii, ce vrei să-i mai fac eu?”, a transmis Gigi Becali.

ADVERTISEMENT

Helmut Duckadam credea că FCSB va face performanță cu Edi Iordănescu

Joi, Duckadam și-a manifestat dezamăgirea vizavi de faptul că la FCSB nu se mai vrea să se facă performanță. Într-o declarație dată exclusiv pentru FANATIK, el a spus: „Am fost unul dintre oameni care chiar am crezut că se dorește performanță la FCSB prin aducerea lui Edi Iordănescu.

Din păcate m-am înșelat. La ora actuală nu se vede că s-ar dori performanță și este o lipsă de respect față de milioanele de susținători ai echipei care de șase ani de zile așteaptă să se întâmple ceva cu această echipă. Din păcate nu văd un viitor prea măreț pentru această echipă”, a spus fostul portar.

ADVERTISEMENT

Helmut Duckadam le recomandă suporterilor să nu-l conteste pe Gigi Becali la fiecare meci

Cu siguranță a pierdut suporteri și va pierde în continuare! Și nu câteva sute, ci zeci de mii. Dar nu neapărat că vor trece spre CSA Steaua. Sunt momente în care echipa nu are rezultate, dar când vezi că nici nu se dorește acest lucru atunci sigur că începe să nu îți mai pese și să nu te intereseze”, a continuat Duckadam.

Fostul director de imagine le recomandă suporterilor FCSB să nu-l conteste pe Gigi Becali la fiecare meci, după ce se va permite revenirea fanilor în tribune. „Nu știu dacă va fi bine ca suporterii FCSB-ului să îl conteste pe Gigi Becali la fiecare meci.

Poate că ar fi mai înțelept să facă ce fac și eu. Te retragi în carapacea ta, îți vezi de treburile tale. Nu văd ce ar rezolva un război cu patronul”, a spus el.

În final, Duckadam uimește și spune că nu îi mai pasă de ceea ce se întâmplă la FCSB și nu mai este interesat de fotbal: „Nu mă mai interesează FCSB! Nu mă interesează nici CSA Steaua! Nu mă mai interesează dacă vor juca în Ghencea. Nu mă mai interesează fotbalul. O să mă mai uit la meciurile FCSB-ului doar când voi avea emisiuni. Are cine să vorbească. Nu mai are niciun rost să mai vorbești”, a declarat în Duckadam în exclusivitate pentru FANATIK.

  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – FC Botoșani: 2.12 este cota pentru „Total goluri: Peste 2,5”. Vezi aici toate cotele!
ADVERTISEMENT