Fotbal intern

Gigi Becali, derapaj la TV după FCSB – Voluntari. “Până când să te mai suport? Nu îţi e ruşine?” Ilie Dumitrescu s-a implicat. “Ai 9 puncte în minus față de CFR, războinicule!”

11.08.2019 | 23:39
Gigi Becali derapaj la TV dupa FCSB  Voluntari Pana cand sa te mai suport Nu iti e rusine Ilie Dumitrescu sa implicat Ai 9 puncte in minus fata de CFR razboinicule
Gigi Becali într-o conferință de presă susținută la palat

Gigi Becali a făcut scandal la TV după meciul pierdut de FCSB pe teren propriu cu FC Voluntari, scor 1-3, în etapa a 5-a din Casa Pariurilor Liga 1. Dan Filoti, moderatorul emisiunii Digi Sport Special, a fost luat la țintă de patronul vicecampioanei României. Afaceristul i-a transmis jurnalistului să nu mai râdă de Vergil Andronache, antrenorul care i-a luat locul lui Bogdan Andone pe banca tehnică a FCSB-ului.

Gigi Becali, scandal la TV după FCSB – Voluntari

Totul a pornit după declaraţiile moderatului de la Digi în care a criticat situaţia de la FCSB: Nu am văzut în viaţa mea o reacţie precum a antrenorului de la FCSB, este mulţumit de Perianu, dar îl schimbaţi la pauză. E un haos total la FCSB, nu este normal să faceţi aceste schimbări mereu. Echipa asta nu mai are suporteri, a pierdut 3 meciuri consecutive în campionat“.

Becali a intervenit imediat la TV şi l-a jignit pe jurnalist: “Trebuie să aveți puțin bun simț și să nu mai râdeți de oameni. Vreau să te întreb și eu ceva. Ai 25.000 de euro la bancă? Ca să vezi cum mi-am bătut eu joc de Bălașa… I-am dat 25.000 de euro ca să se ducă la Craiova. Așa m-am folosit de el. Am plătit 500.000 de euro pe el și i-am dat salariu de 15.000 de euro. Așa mi-am bătut eu joc de el… I-a tăiat cineva capul? Lasă-mă să vorbesc dacă m-ai sunat! Trebuie să te educ și pe tine pentru că părinții nu te-au educat. Nu vezi câtă obrăznicie aveți? Nu e problema ta. Mă judeci tu pe mine? În contractul lui Bălașa nu scria că nu am voie să îl schimb în minutul 40. Să îmi zică regulamentul dacă e normal sau nu. Dacă nu era normal îmi interzicea regulamentul. Poți să îți spui părerea, dar nu că îmi bat eu joc de oameni. Până când să te suport? Nu îți e rușine puțin?”, a spus Gigi Becali la Digi Sport Special.

“Nu ai nicio educație de la părinți!”

“E treaba mea ce se întâmplă la echipa asta. Omul ăla a spus că ne-am asumat, iar tu râzi de el. Care e problema voastă? E treaba mea ce jucători bag și scot. Nu mă așteptam că o să aveți atâta obrăznicie ca să mă judecați pe mine la televizor. Nu ai nicio educație de la părinți. Ești prea obraznic”, a spus Gigi Becali la Digi Sport Special.

Conflict între Gigi Becali și Ilie Dumitrescu

“Îți dau și ție în cap cu calificările mele. Mergi tu la restaurantul tău și gata! Ce ușor e să stai la TV și să vorbești”, a spus Gigi Becali. Răspunsul lui Ilie Dumitrescu nu s-a lăsat așteptat. “Știi ce urmează pentru tine? Să îți iei costumul și să stai pe bancă. Ai nouă puncte în minus față de CFR, războinicule! Singurul lucru care ți-a mai rămas e să stai pe bancă și intri în istorie. Tu poți să o faci și pe asta pentru că nu e nimic interzis. Asta mai lipsește din CV-ul tău.”