Fotbal intern

Gigi Becali scapă de Gnohere. Îl vinde la o echipă din Liga 1: „Vreau 500.000 de euro“

12.05.2020 | 18:56
Gigi Becali scapa de Gnohere Il vinde la o echipa din Liga 1 Vreau 500000 de euro
ADVERTISEMENT

Gigi Becali îl vinde pe Gnohere chiar în Liga 1. Conform patronului de la FCSB, Mircea Rednic s-a interesat de preţul francezului şi ar fi dispus să satisfacă pretenţiile financiare ale latifundiarului pentru a-l avea din nou pe atacant sub comanda sa.

Gnohere, vândut la Poli Iaşi pentru jumătate de milion?

Nu cu mult timp în urmă, Gnohere era una dintre piesele de bază de la FCSB, iar Gigi Becali nu era dispus să renunţe la serviciile lui prea uşor. Timpul a trecut, iar patronul, în stilul caracteristic, s-a răzgândit. Acum spune că este gata să îl vândă chiar în Liga 1. „A întrebat Mircea Rednic cât vreau pe el. Şi eu am zis că 500 de mii“, a declarat Gigi Becali pentru Telekomsport.

ADVERTISEMENT

FANATIK a anunţat recent că situaţia lui Harlem Gnohere este foarte dificilă, din moment ce acesta este în Belgia şi nu are prea multe variante pentru a se întoarce în România.

1,3 milioane de euro este valoarea lui Gnohere în acest moment, conform site-urilor specializate. Apogeul a fost la 2,5 milioane, în septembrie 2018, când era un jucător esenţial pentru echipa roş-albastră.

ADVERTISEMENT

Schimbarea de atitudine a fost cauzată indirect de pandemia de coronavirus. După suspendarea Ligii 1, patronul de la FCSB le-a cerut jucătorilor să accepte în scris înjumătăţirea salariilor până în luna septembrie.

Singurii care au refuzat au fost Gnohere şi Planic. Cei doi, împreună cu alţi 4 indeziraţi – Bălgrădean, Momcilovic, Adi Popa şi Alex Stan -, au fost trecuţi rapid în şomaj tehnic.

ADVERTISEMENT

Ironii în online

Mai mult, Gnohere l-a luat peste picior pe Becali în mediul online. Patronul credea că francezul are contract doar până la 30 iunie 2020, dar a fost rapid corectat. Atacantul i-a adus aminte ironic, în spaţiul virtual, că a semnat o prelungire până în 2021.

„Boala Alzheimer. Boală progresivă care distruge memoria şi alte funcţii mentale importante. Conexiunile neuronale şi neuronii de asemenea se degradează şi mor, ceea ce se traduce prin distrugerea memoriei şi alte funcţii mentale importante“, a fost mesajul atacantului.

ADVERTISEMENT

Becali nu a gustat ironia şi a părut foarte deranjat. „Nu mă interesează Gnohere. Pe mine mă interesează ăştia ai mei, copiii mei. Copiii ăia care au până în 22-23 de ani, ăia mă interesează pe mine“, a declarat patronul FCSB pentru Pro X.

Harlem Gnohere câştigă 15.000 de euro pe lună la FCSB. Taxat prin şomajul tehnic, acesta a spus că se va adresa comisiilor pentru recuperarea tuturor banilor pe care îi are de primit pentru acest interval.

ADVERTISEMENT