Sport

Gigi Becali schimbă foaia după startul dezastruos al FCSB-ului în SuperLiga: „Am ajuns să mă uit pe cine scot din play-off?”

Gigi Becali dă milităria jos din pod la FCSB. Patronul a ordonat ca roș-albaștrii să se focuseze mai mult pe campionat decât pe Conference League.
16.09.2022 | 13:05
Gigi Becali schimba foaia dupa startul dezastruos al FCSBului in SuperLiga Am ajuns sa ma uit pe cine scot din playoff
Gigi Becali schimbă foaia după startul dezastruos al FCSB-ului în SuperLiga: „Am ajuns să mă uit pe cine scot din play-off?”. FOTO: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

FCSB e pe locul 3 în Grupa B din UEFA Europa Conference League. Roș-albaștrii au un punct după înfrângerea cu West Ham și remiza cu Anderlecht, dar păstrează șanse matematice la calificarea în primăvara europeană. Totuși, Gigi Becali a anunțat că obiectivul primordial este campionatul.

Gigi Becali a anunțat obiectivul pe care îl are FCSB: „Altfel nu odihneam”

Cu două meciuri amânate, FCSB a jucat până acum în opt din cele zece etape din SuperLiga, dar nu a reușit să câștige decât o singură dată, scor 3-2, cu Chindia Târgoviște. Prin urmare, echipa lui Nicolae Dică e pe locul 13, cu opt puncte, la șapte lungimi de play-off.

ADVERTISEMENT

Patronul își dorește ca roș-albaștrii să urce cât mai rapid în clasament și de aceea e dispus să sacrifice chiar și campania europeană din acest sezon.

„Sunt îngrijorat, pentru că altfel nu odihneam. Ziceam lasă, bă, că avem timp, dar acum sunt prea multe echipe în fața noastra. Noi ne gândim abia la play-off acum. Dacă am ajuns să mă uit în clasament pe cine scot afară?

ADVERTISEMENT

Noi trebuie să o scoatem pe Hermannstadt sau pe Petrolul. Pe Rapid și pe Farul nu mai poți să le scoți. Sunt deja în play-off. CFR Cluj o să fie, Craiova lui Rotaru o să fie, cred să nu se supere Mititelu pe mine”, a declarat Gigi Becali.

Capăt de drum pentru Bogdan Rusu și Marco Dulca

Ca în fiecare sezon, FCSB are obiectiv să câștige titlul în SuperLiga. Deși este foarte departe de primul loc, campionatul este foarte lung, iar lucrurile se pot îndrepta pentru roș-albaștrii.

ADVERTISEMENT

Cu toate acestea, finalul i-ar putea găsi pe Bogdan Rusu și pe Marco Dulca acolo unde se aflau la startul actualei ediții, la CS Mioveni, respectiv Chindia Târgoviște. Gigi Becali este extrem de nemulțumit de cei doi jucători pe care i-a transferat în vară.

„De aia am odihnit jucătorii, dacă aveam alt atacant, Olaru i-a dat de exemplu lui Rusu, care dormea. El săracul, speriat, ce vrei de la Rusu..l-am luat că nu aveam atacant.

ADVERTISEMENT

Le dăm și banii ălora mici și le mulțumim, tot ce a fost la calificare, tot ce a fost luat și a fost în teren la calificare, le mulțumim, doar că la FCSB ce nu face față, pleacă înapoi.

Dacă vor să îi ia, îi dau cu drag, pe Rusu și Dulca, ce am dat bani, le dau înapoi. Nu e supărare, le mulțumesc băieților, nu ai ce să faci”, a mai spus Becali într-o intervenție telefonică la Pro Arena.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB: 1,87 este cota pentru „nu marchează ambele echipe” la U Craiova – FCSB. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT
Tags: