Fotbal international

Gigi Becali schimbă sistemul de joc la FCSB: “Nu avem jucători pentru 4-3-3”

09.08.2019 | 00:31
Gigi Becali schimba sistemul de joc la FCSB Nu avem jucatori pentru 433

Gigi Becali a fost nemulţumit după FCSB – Mlada Boleslav 0-0, partidă jucată în prima manşă din turul 3 preliminar al Europa League. La finalul meciului de la Giurgiu, patronul vicecampioanei României a anunţat din nou că vrea să schimbe sistemul de joc al echipei.

Gigi Becali nu mai vrea sistemul 4-3-3 la FCSB: “Nu ajungem la poartă”

După FCSB – Mlada Boleslav 0-0, Gigi Becali a susţinut că sistemul 4-3-3 nu este unul util pentru echipa pe care o finanţează. În aceste condiţii, patronul vicecampioanei României vrea ca jucătorii să evolueze în sistemul 4-2-3-1.

“Nu ajungem la poartă. E posibil să fie problemă cu sistemul. Poate că 4-2-3-1 ar fi mai bine, cu Soiledis și Crețu să urce mai mult în benzi. Vom vedea. Nu avem jucători de 4-3-3. Nu am ajuns deloc la poartă. Vînă, Panțîru, Crețu și Soiledis au fost extraordinari. Mai ales Crețu, jos pălăria”, a declarat Gigi Becali la PRO X.

Gigi Becali schimbă sistemul de joc la FCSB (sursă foto: sportpictures.eu)
Gigi Becali schimbă sistemul de joc la FCSB (sursă foto: sportpictures.eu)

Era nemulţumit de 4-3-3 şi când Bogdan Andone o antrena pe FCSB

Nu este prima oară, în actualul sezon, când Gigi Becali susţine că sistemul 4-3-3 nu este unul bun pentru FCSB. După ce vicecampioana României a fost învinsă de FC Botoşani, scor 0-2, în etapa a 3-a din Casa Pariurilor Liga 1, patronul echipei spunea că fundaşul central nu verticalizează aşa cum trebuie.

“Hagi joacă 4-3-3, dar jucătorii lui dau 150 de pase verticale. Acum nu am văzut o pasă verticală. Nu a ascultat nimeni ce am spus. Fundaşul central nu l-am văzut să joace vertical. E Steaua, bă. Verticalizează jocul. Vînă a fost cel mai bun pe teren, doar vine de la Hagi. Au mai fost jucători care au venit de acolo şi după şase luni au uitat fotbalul”, anunţat Gigi Becali.