Fotbal intern

Gigi Becali, schimbare totală de atitudine față de Moruțan: ”Îl iubesc. Vreau să-l fac ca Hagi!” + promisiunea jucătorului: ”Îmi iau mașină de 1.000 de euro!”

06.02.2020 | 16:12
Gigi Becali schimbare totala de atitudine fata de Morutan Il iubesc Vreau sal fac ca Hagi  promisiunea jucatorului Imi iau masina de 1000 de euro
ADVERTISEMENT

FCSB a debutat cu stângul în 2020 și a pierdut derby-ul cu CFR Cluj, scor 0-1. Evoluția modestă din ”Gruia” a adus nemulțumirea patronul Gigi Becali, cel care și-a mitraliat jucătorii. Printre țintele sale s-a numărat și Olimpiu Moruțan, un jucător acuzat că nu mai joacă bine din cauza unei mașini foarte scumpe achiziționată de curând.


  • (P) Cota BETANO pentru FC Voluntari – FCSB: 1,65 este cota pentru ”peste 2,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT

Gigi Becali și-a schimbat poziția față de Moruțan: ”Îl iubesc. Vreau să-l fac ca Hagi!”

Gigi Becali a tunat după eșecul cu liderul Ligii 1, CFR Cluj, scor 0-1. Tânărul Olimpiu Moruțan, 20 de ani, a fost aspru criticat și amenințat cu banca de rezerve.

”I-am spus impresarului: “Îi cumperi maşină de 100.000 de euro?” Ce, e peşte? BMW Seria 8. Spune-i să mai stea o tură. Că acum va sta pe bancă”, a fost reacția lui Gigi Becali după CFR – FCSB 1-0.

ADVERTISEMENT

La doar patru zile de la ieșirea nervoasă de după derby-ul cu CFR Cluj, Gigi Becali și-a schimbat total sentimentele față de Moruțan. Între timp, patronul a realizat că fotbalistul de 20 de ani este o mare comoară din echipa sa, care îi va aduce o sumă consistentă în conturi atunci când îl va vinde.

Într-o intervenție pentru Prosport, Becali afirmă că poziția sa dură sa a fost provocată chiar de sentimentele puternice pe care i le poartă lui Moruțan și i-a transmis mijlocașului un mesaj prin intermediul impresarului.

ADVERTISEMENT

”Ăla nu o să fie niciodată supărat pe mine. I-am trimis vorbă după meci prin intermediul impresarului: „Să-i spui că tot el rămâne prințul. Tot pe el îl iubesc cel mai mult dintre toți”.

Așa spune și Dumnezeu, că pe ăla pe care-l iubește cel mai mult îl și ceartă cel mai tare. Și azi am vorbit cu impresarul lui: ”I-ai spus, bă? Să stea băiatul liniștit”, a explicat Becali pentru sursa citată.

ADVERTISEMENT

Promisiunea lui Moruțan: ”Îmi iau mașină de 1.000 de euro!”

La rândul său, Olimpiu Moruțan, jucător pe care Gigi Becali dorește să-l transforme într-un viitor Gică Hagi al fotbalului românesc, ar fi promis că va renunța la mașina de 100.000 de euro.

Becali afirmă că mijlocașul pe care l-a comparat cu Gică Hagi i-a transmis prin intermediari că e dispus inclusiv să-și vândă mașina care i-a adus criticile.

”Eu cert pe cel ce îl iubesc. Eu îl iubesc și de aia îl cert. De ce? Ca să-l fac ca Hagi, d-aia! El, când a văzut, a înțeles imediat ce am vrut să zic, că e baiat deștept. Eu de asta am și făcut declarațiile alea, am vrut să văd cum reacționează.

Am înțeles că ar fi și zis pe acolo, prin vestiar: «Nu mă interesează nici mașină, nimic altceva. Eu vreau fotbal. O vând și îmi iau mașină de o mie de euro”, a mai declarat Becali.

Atitudinea lui Gigi Becali față de Moruțan confirmă într-o mare măsură informația publicată în exclusivitate de FANATIK, conform căreia în următorul meci al roș-albaștrilor, restanța de joi, 6 februarie, cu FC Voluntari, jucătorul va fi titular.

ADVERTISEMENT