Fotbal intern

Gigi Becali, schimbări majore la FCSB: ”Am pus oameni din Biserică să facă nişte analize”

31.07.2019 | 22:35
Gigi Becali schimbari majore la FCSB Am pus oameni din Biserica sa faca niste analize

Finanțatorul Gigi Becali este nemulțumit de situația prin care trece FCSB, mai ales după înfrângerea din meciul cu FC Botoșani din etapa a treia din Casa Pariurilor Liga 1, și a decis să facă câteva schimbări majore. Latifundiarul din Pipera l-a dat afară pe preparatorul fizic Marian Lupu, informație oferită în exclusivitate de FANATIK, și a anunțat acum că se va implica și în acest domeniu.

Gigi Becali, schimbări majore la FCSB: ”Fiecare făcea de capul lui”

”Acum iau eu hăţurile de tot în mână, tot, milimetric, ce se întâmplă. Am pus oameni să facă nişte analize, oameni pe care nu-i cunoaşteţi, oameni din Biserică, oameni care sunt specialişti în diferite domenii. Şi fac nişte analize şi studiază şi medicamentaţie, şi nutriţie, şi preparator fizic, şi antrenamente, şi criosaună şi alte lucruri pe care trebuie să le facă. Vom avea cât de curând preparator fizic. Fac eu, dar după ce mă consult cu încă 4-5 persoane, ca să aleg soluţia cea mai bună”, sunt schimbările anunțat de Gigi Becali la FCSB.

”Acum am aflat despre ce e vorba: antrenor, preparator, doctor şi nutriţionist. Sunt 4. Ăştia 4 trebuie să fie uniţi. Toate hotărârile trebuie să fie luate împreună. Aşa se face la o echipă profesionistă. Nu ştiam. Acolo făcea fiecare de capul lui, ăla făcea aia, ăla făcea aia, lasă că ştiu eu, nu te băga. Că dacă preparatorul încarcă, antrenorul consumă, dacă preparatorul încarcă, se consumă muşchii, se rup muşchii. Dacă bagă prea mult şi ăsta nu consumă ce bagă, după aia se supraîncarcă. Sunt multe lucruri aici…şi trebuie să fie miliardime de făcut la nivelul ăsta”, a mai declarat finanțatorul FCSB, conform digisport.ro.

Gigi Becali la conferința de presă în care l-a prezentat pe Bogdan Andone ca antrenor la FCSB

Mihai Stoica a vrut să-și dea demisia

Imediat după ce l-a demis pe Marian Lupu, finanțatorul Gigi Becali a anunțat că a luat legătura cu un preparator fizic grec. Însă, directorul sportiv și-a asumat toată vina de la echipă și înfrângerea din meciul cu FC Botoșani, iar miercuri a fost la Palat pentru a-și da demisia. Însă, latifundiarul din Pipera nici nu a vrut să audă de plecarea omului său de încredere și l-a convins să rămână la echipă.

Gigi Becali a rezolvat și una dintre cele mai stringente probleme de la echipă, aceea de fundaș stânga. Finanțatorul ”roș-albaștrilor” a rezolvat transferul lui Ionuț Panțîru de la Poli Iași, care miercuri a fost prezentat oficial. Noul jucător al celor de FCSB în vârstă de 23 de ani a semnat un contract valabil pe cinci sezoane și va purta tricoul cu numărul 3.

Tags: