Sport

Gigi Becali se așteaptă ca FCSB să speculeze slăbiciunea Univeristății Craiova: „Rotaru nu e un om mincinos, un prefăcut sau vreun tactician”

Gigi Becali abia așteaptă derby-ul din etapa a treia din play-off-ul Casa Pariurilor Liga 1. Finanțatorul lui FCSB crede că echipa sa e favorită datorită problemelor medicale de la Universitatea Craiova.
03.04.2022 | 11:36
Gigi Becali se asteapta ca FCSB sa speculeze slabiciunea Univeristatii Craiova Rotaru nu e un om mincinos un prefacut sau vreun tactician
Gigi Becali se așteaptă ca FCSB să speculeze slăbiciunea Univeristății Craiova: „Rotaru nu e un om mincinos, un prefăcut sau vreun tactician”. FOTO: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Gigi Becali (63 de ani) este convins că jucătorii de la Universitatea Craiova au probleme de sănătate înaintea derby-ului cu FCSB și nu dă curs zvonurilor care susțin că ar fi doar o strategie din partea oltenilor.

Gigi Becali, nerăbdător pentru derby-ul FCSB – Universitatea Craiova

Fără victorie la București din 1989, „Știința” încearcă să dea lovitura în derby-ul etapei a treia din play-off-ul Casa Pariurilor Liga 1. FCSB – Universitatea Craiova e programat duminică, 3 aprilie, de la ora 19:00.

ADVERTISEMENT

După pauza prilejuită de meciurile echipelor naționale, oltenii s-au plâns că au probleme de lot din cauza îmbolnăvirii jucătorilor, iar Gigi Becali îi crede pe cuvânt.

„E un meci foarte greu, un meci pe care dacă nu-l câștigăm, se cam termină lupta la titlu. E o echipă care joacă fotbal (n.r. – Universitatea Craiova) și nouă ne convin echipele care joacă”, a declarat Gigi Becali la Digi Sport.

ADVERTISEMENT

„Rotaru nu e un om mincinos. Dacă a spus el, l-am crezut”

FCSB are ascendent moral în fața Universității Craiova și în urma rezultatelor înregistrat în sezonul regulat. Roș-albaștrii au câștigat ambele partide cu formația antrenată de Laurențiu Reghecampf, 4-1 la București și 3-2 pe „Ion Oblemenco”.

„Rotaru nu e un om mincinos, un om mincinos, un prefăcut sau vreun tactician. 

Dacă a spus el, am crezut. E un om foarte sincer. Dacă nu spunea el, nu credeam. E un avantaj, normal, păi nu știm ce înseamnă să nu poți să aliniezi un prim 11 competitiv, n-am fost și noi bolnavi?

ADVERTISEMENT

Pe lângă faptul că ei vin după boală, la noi au și revenit toți jucătorii. Revine și Coman ca pe vremuri și avem toată echipa”, a adăugat finanțatorul vicecampioanei României.

Ultima dată când U Craiova a reușit să o învingă în deplasare pe FCSB se întâmpla în returul play-off-ului trecut. Oltenii s-au impus atunci cu 1-0, dar partida nu s-a disputat la București, ci la Giurgiu, pe stadionul „Marin Anastasovici”.

ADVERTISEMENT

  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – Universitatea Craiova: 2,27 este cota pentru „1 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT