Fotbal intern

Gigi Becali se bagă din nou peste antrenor? Reacția lui Victor Becali

20.01.2021 | 13:25
Gigi Becali se baga din nou peste antrenor Reactia lui Victor Becali
ADVERTISEMENT

Victor Becali (59 de ani) a fost invitat la emisiunea GSP Live, în această dimineață și a discutat despre imaginile de la pauza partidei Viitorul – FCSB (2-2) în care mai mulți oficiali ai echipei lui Gigi Becali vorbeau la telefon într-o atmosferă tensionată.

Mihai Stoica, Valeriu Argăseală și Marius Ianuli au fost văzuți vorbind la telefon. Mihai Stoica era cel mai nervos. MM a aruncat telefonul, însă l-a primit pe cel al lui Marius Ianuli. FCSB a făcut și o schimbare la pauză, Alexandru Buziuc l-a înlocuit pe Darius Olaru.

ADVERTISEMENT

S-a spus că oficialii lui FCSB ar fi primit sfaturi de la patronul Gigi Becali, nemulțumit de felul în care evolua echipa sa, însă Victor Becali îi ia apărarea vărului său și declară că tactica folosită de Gigi Becali este una bună, din moment ce FCSB se află pe primul loc în Liga 1.

Reacția lui Victor Becali după ce s-a spus că Gigi Becali se bagă din nou peste antrenor

Victor Becali îi critică pe cei care discută după plecarea de la echipa lui Gigi Becali despre modul în care patronul se bagă peste tehnician:

ADVERTISEMENT

„Mihai Stoica poate se consulta pe faza cu penalty-ul. Poate să fie foarte adevărat ce a spus Panduru, nu știu dacă a fost ironic. Ne place să fim ironici, sigur că fiecare poate fi ironic la adresa altuia. Văd că FCSB este pe primul loc, înseamnă că tactica asta funcționează bine. Că echipa e condusă bine. Vorbim despre prezent.

Gigi și-a asumat tot timpul chestia asta, alții vorbesc mult pe la televizor și nu-și asumă asta. Mai sunt conducători de club pe care atunci când deschizi televizorul îi vezi vorbind, apoi dacă-l mai deschizi peste o oră, încă vorbesc.

ADVERTISEMENT

Eu nu sunt de acord cu cei care pleacă de la Steaua (n.r. – FCSB) și după încep să zică lucruri. Când ai mers acolo nu știai? Au fost antrenori secunzi care apoi au rămas principali la FCSB. Nu știau că se întâmplă ceea ce se întâmplă? Știți câți sunt care zic că «la mine nu merge așa», dar când sunt sunați rup gardul?”, a spus Victor Becali la GSP Live.

”Mi-e greu să cred că vorbea cu patronul”

”Nu îmi dau seama cu cine vorbesc, chiar nu știu. Argăseală poate scrie o poezie. Oamenii fac ce trebuie să facă, eu știu? Mi-e greu să cred că vorbea cu patronul, apoi să cheme pe cineva, să transmită mai departe. Nu cred că vorbește cu patronul, dar nu știu. MM probabil întreabă de anumite faze, de penalty-ul nedat”, a spus Basarab Panduru, la Telekom Sport.

ADVERTISEMENT

FCSB se află pe primul loc al clasamentului, cu 38 de puncte acumulate după 17 etape. CFR Cluj ocupă poziția secundă, la un punct în spatele echipei lui Gigi Becali. Universitatea Craiova este echipa de pe ultima treaptă a podiumului. Oltenii au strâns 34 de puncte, până acum. În runda următoare, FCSB va juca contra lui FC Voluntari, pe 22 ianuarie.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – FC Voluntari: 4,25 este cota pentru “peste 4,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT