Gigi Becali se bazează pe TAS pentru a opri Steaua lui Florin Talpan din drumul spre promovare: ”Nu vor avea voie să intre nici măcar în Liga a 3-a”

Adrian Baciu   
în Fotbal intern
20/02/2020, 17:54
Gigi Becali se bazează pe TAS pentru a opri Steaua lui Florin Talpan din drumul spre promovare: ”Nu vor avea voie să intre nici măcar în Liga a 3-a”
Gigi Becali anunță desființarea FCSB dacă nu se reiau cupele europene: ”Iau 3-4 jucători și îi duc la alt club”. Sursa foto: sportpictures.eu

Războiul dur dintre Gigi Becali și Florin Talpan se duce pe toate fronturile. Învins aproape cu fiecare ocazie de juristul CSA Steaua, patronul vicecampioanei României promite un succes de răsunet contra rivalului său. Acest triumf va avea loc, speră șeful FCSB, odată cu o decizie care va veni de la TAS.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – Chindia Târgoviște: 14.00 este cota pentru ”4-0 scor corect”. Vezi aici toate cotele!


Gigi Becali promite să stopeze Steaua lui Florin Talpan din drumul spre primele ligi: ”Nu vor avea voie să intre nici măcar în Liga a 3-a”

În cadrul Comitetului Executiv al Federației Române de Fotbal, președintele Răzvan Burleanu a anunțat o serie de măsuri care vor avantaja echipele de tradiție în anii viitori.

Gigi Becali consideră că printre beneficiarele noilor modificări nu se va număra și CSA Steaua București.

Patronul FCSB a dezvăluit pentru ProSport că Steaua lui Florin Talpan nu va profita niciodată de această decizie a FRF, deoarece o să primească cât de curând o lovitură de la TAS.

”Tată, Burleanu poate să facă ce vrea el că nu mă interesează pe mine. Vom juca într-un campionat al Ligii 1 și cu 16 echipe, nu am nicio problemă.

Însă vă asigur eu încă de acum că echipa lui Talpan nu va profita de această situație. O să vedeți voi că ei nu vor avea voie să intre nici măcar în Liga a treia.

Vă rog să mai așteptați câteva săptămâni și o să vedeți ce lovitură în cap vor încasa aia lui Talpan de la TAS. Noi am atacat la TAS o hotărâre a Comitetului Executiv, care le dă dreptul unor echipe să meargă până în Liga a doua fără patroni”, a spus Becali pentru sursa citată.

Becali dă exemplu celor de la FCU Craiova

Gigi Becali consideră că nu există echitate în modul de tratare al echipelor din ligile inferioare. Patronul FCSB dă exemplul celor de la FCU Craiova, echipa patronată de Adrian Mititelu.

”Adică Adrian Mititelu o ia de la zero din Liga a patra, își toacă banii familiei din nou în fotbal, iar echipa lui Talpan este departamentală și mănâncă banii de la Stat până în Liga a doua, nu

Unde este egalitatea între competitori? Deci, pe Mititelu iar îi iau ăștia de fraier?”, a mai spus Becali.

Închide ×