Fotbal intern

Gigi Becali se bucură că meciul cu CFR nu se mai joacă: „E super bine pentru noi!”

18.07.2020 | 17:45
Gigi Becali se bucura ca meciul cu CFR nu se mai joaca E super bine pentru noi
ADVERTISEMENT

Gigi Becali a vorbit despre partida amânată dintre CFR Cluj și FCSB și a mărturisit că este un moment foarte bun pentru echipa sa, în vederea finalei Cupei României cu Sepsi.

Patronul FCSB-ului spune că situația de la Cluj reprezintă un avantaj pentru echipa sa, care are un moment de relaxare, dar și pentru campioana României care se poate odihni pentru finalul sezonului.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali a povestit că a aflat vestea în timp ce vorbea cu Mihai Stoica la telefon, care l-a informat asupra deciziei de amânare a partidei.

Gigi Becali se bucură că meciul cu CFR Cluj nu se mai joacă

Gigi Becali a intervenit asupra cazului de coronavirus de la Cluj și consideră că tot răul este spre binele echipei sale: Noi ne pregătim de Cupă în liniște. Trebuia neapărat să luăm un punct acum, dar dacă noi câștigăm Cupa României nu mai avem emoții după.

ADVERTISEMENT

Acum e mai bine că scăpăm de meciul ăsta că avem timp să fim odihniți pentru cupă.

I-am zis eu lui Meme, nu cumva au făcut ăștia de la CFR să facă un test la mișto, dar am zis și eu așa, nu mă luați în serios”.

„Noi avem câte opt teste făcute și conform regulamentului mai facem vineri unul. Dacă noi câștigăm cupa nu mă mai interesează deloc, băgăm copiii. Dumnezeu hotărăște cine ia campionatul.

ADVERTISEMENT

Știu că lui Păun i s-a repetat și când vorbeam cu Meme mi-a zis că e oficial amânat meciul, pentru noi e super foarte bine.”, a mai spus Gigi Becali la TV DigiSport.

„Cel mai rău e pentru Craiova!”

Gigi Becali consideră că situația actuală este rea pentru Universitatea Craiova, în lupta la titlu: „Nu mă întrebați lucruri pe care nu le știu. Eu vreau să iau cupa și după înclin dreptatea. O să jucăm cu echipa 1, nu o să ne rupem capul, dar facem dreptate. Ce a făcut Craiova eu nu o să fac niciodată.

ADVERTISEMENT

E exclus să rămână echipa în cantonament, dar nu știu eu, nu mă bag la asta, să hotărască alții. Cel mai rău e pentru Craiova”, a mai spus patronul FCSB-ului.


  • (P) Cota BETANO pentru Sepsi – FCSB: 1,75 este cota pentru “2 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT