Fotbal intern

Gigi Becali se bucură de întoarcerea lui Dan Petrescu la CFR Cluj: ”Ne va fi mai ușor acum”

22.03.2019 | 20:55
Gigi Becali se bucura de intoarcerea lui Dan Petrescu la CFR Cluj Ne va fi mai usor acum

Finanțatorul echipei FCSB, Gigi Becali, se bucură de întoarcerea antrenorului Dan Petrescu la CFR Cluj, deoarece nu știa cum să-l blocheze pe Alin Minteuan, care obținuse cinci victorii din tot atâtea meciuri pe banca tehnică a ardelenilor. Omul de afaceri a dezvăluit că după această mutare făcută de liderul clasamentului din Liga 1 Betano speră din nou la câștigarea campionatului.

Gigi Becali se bucură de întoarcerea lui Dan Petrescu la CFR Cluj: ”Minteuan le câștiga toate meciurile”

”Pe mine m-a bucurat revenirea lui Dan Petrescu pentru că întrerupe un antrenor care a avut 5 victorii. Când întrerupi un antrenor cu 5 victorii, nu e normal să te bucuri că vine altul? Vorbesc serios. Am zis că vreau să vină altul pentru că ăla era prea norocos. Ce poate să facă mai bine decât 5 victorii la rând? Mie îmi convine că a venit Dan Petrescu. Eu cred că o să fie mai ușor. Asta e părerea mea. Sper din nou la titlu. Minteuan le câștiga toate meciurile și parcă juca și altceva. Avea și posesie. Bine, e posibil să continue și așa. Hai să vedem ce se întâmplă”, a declarat Gigi Becali despre întoarcerea lui Dan Petrescu la CFR Cluj.

”Pe mine nu mă îngrijorează că a venit pentru că nu-mi mai pun atâtea întrebări, nu mă mai agit atât de tare. Când gândești așa nu te mai interesează ce face celălalt. Cât de cât m-am debarasat. Părerea mea că acum o să se arate Baba pricina. Hai să ne rugăm pentru dreptate. Doamne, scoate dreptatea! Dacă eu am fost nedrept, arată-mi mie Baba pricina. Dar dacă se arată la Dan Petrescu, pentru că la el trebuie să se arate, după sezonul trecut”, a mai spus Gigi Becali la emisiunea Fotbal Club de la Digi Sport.

Dan Petrescu îl salută pe Ianis Hagi după FC Viitorul - CFR Cluj
Dan Petrescu îl salută pe Ianis Hagi după FC Viitorul – CFR Cluj

Puiu Iordănescu: ”Poate fi un șoc negativ”

Și fostul selecționer al echipei naționale a României, Anghel Iordănescu, a spus că întoarcerea lui Dan Petrescu poate fi cu două tăișuri: ”Întoarcerea lui Dan Petrescu poate fi un șoc negativ pentru echipă. În ultima vreme echipa a jucat bine și a legat victoriile. Dacă bate Craiova, FCSB revine în lupta pentru titlu. Nu uitați că mai sunt două meciuri directe”.

Dan Petrescu a revenit vineri pe banca tehnică a echipei CFR Cluj, semnând un contract pe trei ani cu formația pe care a făcut-o campioană la finalul sezonului precedent din Liga 1 Betano. După acea performanță, ”Bursucul” a plecat în China preluând formația Guizhou Henfeng. Deși a avut un parcurs apreciat de specialișțti, Dan Petrescu nu a reușit salavarea de la retrogradare a echipei chineze.

FANATIK v-a prezentat firul evenimentelor care au dus la revenirea lui Dan Petrescu, tehnicianul ajungând la un acord cu finanțatorul Neluțu Varga după o discuție purtată în capitala Emiratelor Arabe Unite, Dubai. ”Bursucul” va încasa un salariu foarte mare în cel de-al doile amandat la CFR Cluj.