Fotbal intern

Gigi Becali se contrează iar cu Mirel Rădoi: ”Eu cred că zice minciuni”

01.11.2018 | 12:28
Gigi Becali se contreaza iar cu Mirel Radoi Eu cred ca zice minciuni

Finanțatorul FCSB, Gigi Becali, s-a contrat iar cu Mirel Rădoi, după ce selecționerul naționalei de tineret a României a afirmat că va încerca să-l împace pe omul de afaceri cu șefii de la CSA Steaua. El a spus că pace va fi abia atunci când va intra în politică și va pune ministru la Armată.

”A mai zis el de CSA, că ştie el, eu cred că zice minciuni. A propus el să mă împac? Mirel a ajuns şi împăcăcios. E un om bun, îmi place de el are har, îl iubeşte lumea. Dar să nu se întindă mai mult decât plapuma lui, apoi nu e bine nici pentru el. Să spui tu că ajungi să faci pace între Becali şi CSA… Să vorbească despre ce e în dreptul lui, dacă sare e posibil să calce strâmb, se face de râs”, a declarat finanțatorul FCSB la Pro X.

Gigi Becali se contrează iar cu Mirel Rădoi: ”Tănase e un om sensibil”

”Pace se va face atunci când voi intra în politică şi voi pune ministrul de armată şi îi voi spune eu ce să facă! Avem un brand care are coeficient şi bagă bani la buget. Dacă Dragnea poate să pună ministrul de Armată, eu Becali pot să pun şi 3 dacă el pune unul. Toţi au fost deschişi, nu am vorbit cu niciunul. Ministrul secretar de stat e machidon, Nasta, îl ştiu dinainte. O să spun eu atunci ce trebuie făcut şi gata. E iandmisibil ca un brand… marca e patrimoniu public, de ce nu o scoţi la vânzare?”, a mai afirmat Gigi Becali.

Omul de afaceri a spus că nu știa despre înlocuirea lui Cristian Petrea cu Bixi-Pompiliu Mocanu în fruntea clubului CSA Steaua: ”L-au dat afară pe ălălaltu’? Ăla era un om de calitate, pe ăstălalt nu îl ştiu şi nici nu ştiam că a fost schimbat. Durează procesul ăla, ei între timp vor claca. Eu cred că Ghencea va fi a mea, a FCSB-ului. În 5-6 ani, FCSB va fi din nou Steaua şi Ghencea a mea, acolo va juca. 5-6 ani, atât durează procesele pe care eu le voi câştiga. Ei în Divizia C vor ajunge şi vor juca acolo 7-8 ani”.

Mirel Rădoi în timpul unei conferințe de presă în perioada când era antrenor la FCSB
Mirel Rădoi în timpul unei conferințe de presă în perioada când era antrenor la FCSB

Gigi Becali l-a contrat pe Mirel Rădoi și în privința atacantului Florin Tănase: ”Astea sunt lucruri mici, hotărâri de moment. Nu în asta stă caracterul lui Tănase. Aşa a crezut el, s-a alintat. Când un om se alintă nu trebuie să te superi, alintul înseamnă sensibiltate. Asta nu înseamnă că eu mă supăr pe Tănase că e un om sensibil. Mirel are părerea lui, e încă tânăr, nici nu are 40 de ani. El e un om foarte deştept, gândeşte bine şi vorbeşte frumos, dar mai are mult până să ajungă la înţelepciune. E părerea lui şi nu cred eu că are dreptate aici. Fiecare om are personalitatea lui”.

Mirel Rădoi a lansat un atac dur la adresa lui Florin Tănase, după ce acesta a refuzat să poarte banderola de căpitan la FCSB în meciul cu FC Voluntari.