Fotbal intern

Gigi Becali se dezice de familia Rednic după scandalul “Gnohere – Tănase”! “Nu am vorbit cu el de 15 ani!”

10.10.2018 | 21:16
Gigi Becali se dezice de familia Rednic după scandalul “Gnohere – Tănase”! “Nu am vorbit cu el de 15 ani!”
Gigi Becali se dezice de familia Rednic, după ce antrenorul a fost dat afară de la arabi

Mircea Rednic a fost dat afară de la Al Faisaly, formaţia din Arabia Saudită unde antrena, iar unul dintre motive ar fi fost legat de un acord cu FCSB şi cu Gigi Becali pentru transferurile lui Harlem Gnohere şi Florin Tănase!

FANATIK.RO a încercat să afle dacă între Becali şi Rednic a existat vreo înţelegere în acest sens. Finanţatorul roş-albaştrilor susţine că nu are nici o implicare în toată afacerea!

Gigi Becali se delimitează de Mircea şi de Luana Rednic: “Nu a fost vorba de nici un transfer!”

Vestea demiterii lui Mircea Rednic de la Al Faisaly a surprins destul de mult pentru că nu trecuseră decât 5 etape de la startul campionatului în Arabia Saudită. Gsp.ro a scris că tehnicianul a fost îndepărtat de la conducerea echipei după ce şeicii ar fi aflat că românul a marginalizat câţiva stranieri din lot pentru a le putea face loc, la iarnă, lui Harlem Gnohere şi Florin Tănase. Cei doi ar fi fost doriţi de Rednic, la pachet, iar Gigi Becali şi FCSB s-ar fi ales cu o sumă uluitoare din tranzacţie: 15 milioane de euro!

Contactat telefonic de FANATIK.RO, Gigi Becali a infirmat orice acord cu Mircea Rednic pentru transferurile lui Gnohere şi Tănase, fiind extrem de tranşant: “Nu a existat nici o negociere pentru Gnohere şi pentru Tănase. Nu am vorbit nici cu Mircea Rednic, nici cu fata lui. Nici cu intermediari! Nu ştiu de ce a fost el dat afară, e treaba lui, dar eu nu am mai vorbit cu el de 15 ani! Să fie clar, nu s-a pus problema ca Gnohere sau Tănase să meargă la Rednic!”, a spus Becali.

Gigi Becali nu vrea să mai audă de Rednic după scandalul cu Gnohere
Gigi Becali nu vrea să mai audă de Rednic după scandalul cu Gnohere

Uite oferta, nu e oferta! De la 15 milioane de euro, la transferuri gratis, într-o lună!

Pe de altă parte, la sfârşitul lunii august, Mircea Rednic declara că fiica lui a dus o ofertă pentru Gnohere celor de la FCSB: “Este adevărat. Oferta a fost de 1,5 milioane de euro pentru Bizon. A făcut-o fii-mea Luana, deși eu am rugat-o să nu se bage și să o lase pe Anamaria Prodan să se ocupe ea. Becali a refuzat oferta, mărind prețul. Nu știu acum dacă o să mai facem altă ofertă pentru Gnohere”.

Culmea, Gigi Becali recunoştea şi el că a purtat tratative cu arabii pentru atacantul francez: “Voiam 1 milion pe el și cei care n-au dat 1 milion au revenit. Dar le-am zis că acum nu mai e 1 milion, e 1,5 milioane. După meciul de la Hajduk, a doua zi m-au sunat că dau 1,5 milioane. Păi, da, dar acum e 2 milioane. Eu mă țin de cuvânt, dar acum Bizonul a crescut în valoare. N-au dat 2 milioane, dacă o să dea telefon o să le cer acum 2,5”, afirma finanţatorul FCSB!

Ulterior, el a ridicat preţul pentru Gnohere şi l-a inclus în ofertă şi pe Tănase: “Cred că la iarnă o să plece Gnohere și Florin Tănase. În iarnă o să-i vând, ori pe unul, ori pe amândoi. Pe „Bizon” iau 6-7 milioane. Poate la fel și pe Tănase. Eu am cerut 15 pe amândoi. E ofertă de prin Arabia. Nu mai țin minte de la ce echipă!”, anunţa Becali.

Gnohere şi Tănase la echipa lui Rednic ar fi fost o super afacere pentru Gigi Becali
Gnohere şi Tănase la echipa lui Rednic ar fi fost o super afacere pentru Gigi Becali. Acesta spune însă că nu s-a pus problema

Ca într-un joc de la distanţă, finanţatorul roş-albaştrilor a dezvăluit că i-a crescut salariul lui Gnohere şi că acesta nu pleacă de la FCSB decât pentru 7 milioane de euro. “Bizonului i-am mărit salariul de la 12 la 20 mii și i-am mai mărit cu încă un an, deci mai are încă trei ani. Bizonul face 7 milioane. Atât zic eu. Nici vorbă, nu am nicio treabă cu Rednic. Gnohere, dacă îi dă și 5 milioane salariu, nu se duce la el. Au existat ceva oferte, dar n-au mai reacționat după ce au auzit cererea mea”, se lăuda Becali.

Imediat, Mircea Rednic a răspuns pe măsură şi a transmis că îi ia pe Tănase şi pe Gnohere doar gratis! “Nu se pune problema să-i iau pe Florin Tănase și pe Gnohere. În niciun caz la sumele de care a vorbit Gigi Becali. De fapt îi iau pe ambii, dar doar liberi de contract… Asta e singura condiție! Astea sunt condițiile la clubul meu. Nu se plătește sumă de transfer! O să ajungă Gigi să-i pară rău pentru oferta aia de 1,5 milioane de euro pe care i-a făcut-o Luana pentru Gnohere”, spunea Rednic, amintind din nou despre oferta fiicei lui.

FCSB a negociat cu Luana Rednic pentru Puljic: “Doar pentru el!”

Acum, crurile sunt diferite şi, în faţa unor acuzaţii grele, părţile infirmă orice negociere pentru “pachetul” Gnohere – Tănase. Luana Rednic, fiica antrenorului demis de la Al Faisaly, neagă la rândul ei orice tratative sau oferte pentru cei doi fotbalişti: “Nici eu, nici tatăl meu nu am discutat cu Gigi Becali sau cu FCSB pentru Gnohere sau pentru Tănase! Sunt aberaţii! Clubul de unde a fost demis tata nu are un buget atât de mare încât să plătească suma de 15 milioane de euro! Eu nu am discutat niciodată cu domnul Becali!

Fiica lui Mircea Rednic a fost impresar în negocierile lui Gigi Becali cu jucătorii
Fiica lui Mircea Rednic a fost impresar în negocierile lui Gigi Becali cu jucătorii

Între mine şi dumnealui au existat negocieri doar pentru Puljic, purtate prin intermediul avocatului meu, Dan Idita. În rest, nu am vorbit despre alţi jucători. Sunt oameni care vor să ne facă rău!”, a declarat Luana Rednic pentru FANATIK.RO. Şi totuşi, chiar tatăl ei vorbea despre o ofertă pe care tânăra ar fi dus-o la FCSB pentru Gnohere. Mircea Rednic nu a putut fi contactat pentru a-şi spune punctul de vedere în legătură cu acuzaţiile care i s-ar fi adus în Arabia Saudită.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri