Sport

Gigi Becali se dezice de Mihai Stoica după ce Silkeborg a umilit-o pe FCSB: „La munca asta nu se pricepe. Nu mă mai iau după el”

Gigi Becali a mărturisit că nu se consultă cu MM Stoica în ceea ce privește transferurile de la FCSB. Patronul „roș-albaștrilor” este de părere că MM nu se pricepe la asta.
14.10.2022 | 16:24
Gigi Becali se dezice de Mihai Stoica dupa ce Silkeborg a umilito pe FCSB La munca asta nu se pricepe Nu ma mai iau dupa el
Gigi Becali se dezice de MM Stoica după umilința cu Silkeborg. Sursă foto: Sport.pictures.eu
ADVERTISEMENT

FCSB a pierdut, scor 5-0 pentru a doua oară în decurs de o săptămână, iar Gigi Becali a declarat pentru FANATIK va face curățenie în lotul pregătit de Nicolae Dică. Latifundiarul a mărturisit că nu se sfătuiește cu MM Stoica în privința fotbaliștilor care vin la FCSB.

Gigi Becali se dezice de MM Stoica după umilința cu Silkeborg: „La munca asta nu se pricepe”

Gigi Becali a scuipat foc după a doua înfrângere cu 5-0 în fața celor de la Silkeborg. Patronul FCSB-ului a pus problema retragerii din fotbal dacă situația de la club nu se schimbă.

ADVERTISEMENT

Finanțatorul vicecampioanei României a regretat transferurile pe care le-a făcut în vară și pentru care a plătit nu mai puțin de 5 milioane de euro. Gigi Becali a menționat și ideea aducerii unui antrenor străin în condițiile în care Nicolae Dică a primit ultimatum.

„MM Stoica nu e bun pentru munca asta (n.r. de scouter). Nu a demonstrat. El cunoaște fotbal, e enciclopedie, numai că la munca asta nu se pricepe. De mult nu mă mai iau după el, că nu se pricepe. El știe să conducă acolo staff-ul, să adune jucătorii. El se pricepe la fotbal, dar nu la transferuri”a declarat Gigi Becali, la Liga Digisport.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali, ferm după „dubla” cu Silkeborg: „Eu sunt stăpânul, eu aduc jucătorii”

„E posibil să fie și greșeală de selecție, transferurile pe care le-am făcut. Eu sunt stăpânul, eu aduc jucători, eu aduc antrenori, eu sunt primul vinovat, dar eu greșesc pe banii mei.

Cum adică aduce el, Prepeliță, un jucător Garita. De ce să dau eu 1.5 milioane pe un jucător și el aduce gratis? M-am gândit și la antrenor străin, și să aduc unul-doi oameni, scouteri, care să studieze jucători, să aducă jucători, dar care să răspundă.

ADVERTISEMENT

Din patru să fie unul bun. Meme nu e bun pentru munca asta, n-a demonstrat. El cunoaște fotbal, e enciclopedie, știe fotbal, doar că la munca asta nu se pricepe”, au fost cuvintele lui Gigi Becali.

Gigi Becali i-a dat ultimatum lui Nicolae Dică: „Aștept 4-5 meciuri și iau o decizie”

Gigi Becali a vorbit pentru FANATIK și a decis să nu-l dea afară pe Nicolae Dică după cele două meciuri cu Silkeborg. Totuși, finanțatorul „roș-albaștrilor” i-a dat ultimatum tehnicianului venit în vară pe banca vicecampioanei.

ADVERTISEMENT

„Nu mă simt nicicum după meciul de ieri. Pe Dică nu îl dau afară, dar pe mine mă deranjează că nu jucăm nimic. Nu vedeţi că nu jucăm nimic? Zero. Nu e nicio diferenţă între titulari şi rezerve. Nicolae Dică trebuie în primul rând să facă echipa să joace. Asta trebuie să facă el în primul rând.

Îi mai dau câteva săptămâni. Aştept 4-5 meciuri şi o să iau o decizie. El trebuie să facă echipa să joace.Nici nu mai ştiu. În campionat nu îmi fac probleme. Sunt sigur că ajungem în cupele europene. Dar acolo ce facem? Ajungem în grupe şi la anul ca să ne facem de râs? Mie nu îmi convine asta. O să vedem ce e de făcut pentru că aşa nu se mai poate”, a declarat Gigi Becali, pentru FANATIK.


  • Cota BETANO pentru FCSB: 2,02 este cota pentru „1x și sub 2,5 goluri” la FCSB – UTA. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT