Fotbal intern

Gigi Becali se implică în scandalul VAR dintre LPF și FRF: ”Stau cuminte, ca un sclav, ca să nu primesc amendă”

26.02.2021 | 15:39
Gigi Becali se implica in scandalul VAR dintre LPF si FRF Stau cuminte ca un sclav ca sa nu primesc amenda
ADVERTISEMENT

Finanțatorul echipei FCSB, Gigi Becali, se implică în scandalul VAR dintre LPF și FRF și consideră că forul condus de Răzvan Burleanu este vinovat de faptul sistemul de arbitraj video nu a fost implementat până acum în Liga 1.


Becali, noi ironii la adresa lui Burleanu

UPDATE, 26 februarie, ora 15:40 / Gigi Becali a continuat tirada la adresa lui Răzvan Burleanu și într-o intervenție la emisiunea Liga Digi Sport.

ADVERTISEMENT

”Eu sunt sclav pentru că suntem asociație de sclavi care au votat niste stăpâni. Liga e o asociație de sclavi și vine Burleanu care spune că voi, sclavilor, nu puteți vota. Să aduceți voi, sclavilor, bani. Voi nu aveți voie să comandați, pentru că sunteți prea proști. Și vă aducem și șef străin la arbitri. Stau cuminte, ca un sclav, ca să nu primesc amendă.

Dau bani, dar vreau comisia CCA la noi la Ligă. Să fie Avram șef la CCA, care e cel mai bun arbitru. Voi vă comparați cu Mircea Sandu? El era om de calitate. Cu Mircea Sandu vorbeai, te puteai consulta. Zicea, da, bă sunt banii voștri, faceți cum vreți. Acum, cum să facă ei. Ce să fac? Sunt sclav! Demonstrează și prin fapte sclavagismul.

ADVERTISEMENT

Ce, mă, eu sunt grec, eu sunt străin. Voi sunteți sclavi. Am avut probleme cu Kovacs, l-au delegat din nou. Ce performanțe au avut ei? Se pot compara ei cu Mircea Sandu?”, a declarat Becali.


Știre inițială, 26 februarie, ora 15:06

Burleanu susține că Liga își dorește control asupra arbitrajului pe banii Federației. El a afirmat că îi suspectează pe cei de la LPF că vor să tranzacționeze arbitrajul în interesul unui club.

ADVERTISEMENT

Justin Ștefan i-a răspuns în termeni duri președintelui FRF și i-a transmis că afirmațiile sale sunt ridicole.

Scandalul dintre LPF și FRF din cauza sistemului VAR l-a enervat de Gigi Becali

”Federația are arbitrii, da? Îți trebuie un minim de inteligență să înțelegi. Ei ce vor, să dăm noi banii și să controleze tot ei arbitrajele? Vor să comande ei pe banii noștri?! Dă-ne, bă, CCA și le facem noi pe toate!”, a declarat Gigi Becali despre scandalul dintre FRF și LPF pe tema VAR.

ADVERTISEMENT

”Dar ei comandă tot! L-au pus pe Vassaras, poate aduc acum un francez, apoi un american, după un african. Pun pe cine vor ei, fac delegările cum vor ei și nu răspund niciodată. Eu ce să fac? Nu pot să aduc VAR-ul în România de unul singur!”, a spus finanțatorul FCSB pentru gsp.ro.

”Ar trebui să fim uniți toți conducătorii din Liga 1 și să spunem: ‘Bă, hai să nu ne mai comanzi tu pe noi! Vrem protest! Nu mai jucăm dacă vreți să ne stăpâniți!’. Ei dau banii la cluburile mici, pentru voturi. Asta îi interesează”, a continuat Becali.

Becali se simte tratat ca un sclav de FRF

”De fapt, cei de la FRF întotdeauna au fost stăpâni. Dar parcă niciodată chiar așa. Înainte mai vorbeai cu Mircea Sandu. Deși nici nu el era extraordinar, te înțelegeai cu ei. Acum, dacă le spui ceva, te duc la Comisii, te amendează, îți zic să taci din gură ca unui sclav”, a încheiat patronul roș-albaștrilor.

Conducătorii celor două foruri importante din fotbalul românesc se află în  conflict și în ceea ce privește VAR-ul, cei de la LPF considerând că federalii blochează implementarea arbitrajului video.

Răzvan Burleanu susține că salariile din LPF ajung la suma de două milioane de euro pe an, iar pentru a implementa sistemul VAR, îi îndeamnă pe cei de la Ligă să scadă din aceste cheltuieli salariale uriașe.


  • (P) Cota BETANO pentru FC Botoșani – FCSB: 1,40 este cota pentru „peste 1,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT