Carousel hot news

GIGI BECALI. Se rupe lanţul de iubire? “Patronul e NERVOS pe el!”

GIGI BECALI. Apreciat şi dorit în Ghencea pentru calităţile sale, George Ţucudean a intrat repede în colimatorul lui Gigi Becali, patronul Stelei oferind un adevărat recital verbal la adresa...
02.03.2015 | 00:03
ADVERTISEMENT

GIGI BECALI. Apreciat şi dorit în Ghencea pentru calităţile sale, George Ţucudean a intrat repede în colimatorul lui Gigi Becali, patronul Stelei oferind un adevărat recital verbal la adresa atacantului de 23 de ani. Prestaţia lamentabilă din meciul cu Rapid l-a făcut pe latifundiarul din Pipera să critice atitudinea din teren a lui Ţucudean, numai că vîrful nu a ieşit în evidenţă nici în partida cu CS U Craiova, meci în care fotbalistul milionar a fost, coincidenţă sau nu, rezervă.

GIGI BECALI. Aflate la poli opuşi în clasament, Steaua şi Rapid stîrnesc totuşi patimi uriaşe printre oamenii de fotbal ai celor două echipe. Surprinzător, nici Gigi Becali nu a scăpat de euforia specifică unui derby, chiar dacă situaţia în care se află gruparea giuleşteană crează tendinţa de a estompa orice dorinţă de rivalitate. “Gigi a fost foarte supărat pe rezultatul obţinut, el dorea victoria cu Rapid pentru orgoliul său, îi privea de sus pe rivalii din Giuleşti, dar nu se aştepta la victoria giuleştenilor. A rămas cu aceste orgolii, să învingă rivalii de tradiţie, Dinamo şi Rapid, chiar dacă cele două echipe au probleme financiare”, au precizat sursele FANATIK.RO care au intrat în contact cu patronul Stelei.

“Nu se poate să rateze aşa”

GIGI BECALI. Finalul meciului l-a prins pe Gigi turbat de furie, precizează sursele FANATIK.RO, acesta luînd în colimator mai mulţi jucători ai Stelei, însă cel mai “şifonat” a ieşit George Ţucudean. “Becali a vorbit cu mai mulţi apropiaţi ai săi din cadrul echipei, era nervos pe toţi, dar Ţucudean a fost principalul vizat, a spus că nu poate să rateze aşa mult. Le-a transmis acestora să aibă o discuţie cu Costel Gâlcă, tehnicianul avînd rolul de a-l pune pe picioare pe George”, au afirmat apropiaţii din cadrul echipei.

ADVERTISEMENT

Prima mutare a lui Gâlcă: Ţucudean, rezervă

GIGI BECALI. Coincidenţă sau nu, izbucnirea patronului stelist a coincis cu trecerea lui George Ţucudean pe banca de rezerve în partida de duminică, cu CS U Craiova, în locul său fiind preferat Raul Rusescu. Deşi a fost prima schimbare gîndită de Costel Gâlcă, tehnicianul introducîndu-l pe Ţucudean în locul lui Bourceanu în minutul 64, atacantul de 23 de ani a contabilizat un nou meci slab, iar oficialii din Ghencea aşteaptă un nou rînd de critici ale patronului la adresa lui George Ţucudean.

 1,14 milioane euro este valoarea lui George Ţucudean conform site-ului de specialitate transfermarkt.de

1 gol a marcat vîrful de 23 de ani în partidele oficiale pentru Steaua, în Cupa Ligii

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria CAROUSEL HOT NEWS
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 865. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri