Fotbal intern

Gigi Becali se ţine de cuvânt. Ante Vukusic nu a prins lotul lui FCSB pentru deplasarea de la UTA

13.03.2021 | 19:51
Gigi Becali se tine de cuvant Ante Vukusic nu a prins lotul lui FCSB pentru deplasarea de la UTA
ADVERTISEMENT

Ante Vukusic a venit la FCSB la finalul lunii ianuarie pentru a deveni numărul 9 al formaţiei patronate de Gigi Becali, dar a intrat rapid în dizgraţie. Pentru meciul cu UTA din etapa 27, croatul nu face parte din lotul liderului din Liga 1.

Ante Vukusic, pariul lui Mihai Stoica, în afara lotului pentru meciul cu UTA Arad

Ante Vukusic a fost pariul lui Mihai Stoica, după cum a recunoscut chiar Gigi Becali. „Meme Stoica s-a ocupat de tot, el l-a propus, el a garantat pentru el. Mi-a spus că e valoros, dar nu cunosc mai multe. E treaba lui Meme“, declara patronul lui FCSB cu o zi înainte ca atacantul să semneze.

ADVERTISEMENT

Dar latifundiarul nu a fost convins de calităţile croatului şi l-a „executat“ rapid pe Ante Vukusic, lucru anunţat de FANATIK în exclusivitate.

De când se află Vukusic la echipă, FCSB a disputat 7 partide, cea împotriva arădenilor din această seară fiind a opta. Atacantul nu a făcut parte din lot la două dintre cele 7 şi va lipsi şi cu UTA, nefiind inclus în lotul de 18 ales de Toni Petrea.

ADVERTISEMENT

129 de minute în 5 meciuri la FCSB

Vukusic a ratat primul meci, cel cu Poli Iaşi, 3-1 pentru FCSB pe 30 ianuarie, după care a debutat, jucând 13 minute în victoria cu 1-0 în campionat contra marii rivale Dinamo. Croatul a şi ratat o ocazie mare pe finalul partidei.

La meciul cu Academica din Clinceni, a jucat în repriza secundă, după ce l-a înlocuit pe Florinel Coman, dar nu a avut realizări. A fost avertizat în minutul 81.

ADVERTISEMENT

A lipsit din lot contra lui Hermannstadt, dar a prins minute în fiecare dintre ultimele 3 jocuri ale FCSB-ului. 11 minute împotriva Chindiei, 6 cu Botoşani şi, record, 55 cu Gaz Metan Mediaş, când a fost introdus în minutul 35.

În total, Vukusic a evoluat timp de 129 de minute pentru FCSB, în cinci partide. Nu a fost niciodată titular, nu a marcat şi nu a dat nicio pasă decisivă. Are un singur cartonaş galben.

ADVERTISEMENT

După cinci apariţii în tricoul lui FCSB, Gigi Becali a luat decizia finală: Vukusic nu va mai juca. „Mai poate intra doar pe ușă, pe teren nu cred!”, spunea patronul. Iar la primul meci, croatul lipseşte de pe foaia de joc.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – CFR Cluj: 4,45 este cota pentru „ambele marchează şi peste 3,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT