Fotbal intern

Gigi Becali se ține de cuvânt! Bozhidar Chorbadzhiyski, out din lotul FCSB pentru meciul cu Voluntari. EXCLUSIV

29.11.2019 | 20:49
Gigi Becali se tine de cuvant Bozhidar Chorbadzhiyski out din lotul FCSB pentru meciul cu Voluntari EXCLUSIV
ADVERTISEMENT

Bozhidar Chorbadzhiyski, adus în vară la FCSB, a avut parte de un început dificil în tricoul roș-albastru. Mai mereu rezervă sau în afara lotului, bulgarul a jucat doar trei meciuri în campionat, în două dintre ele fiind eliminat. Din informațiile FANATIK, Chorbadzhiyski nu face parte din lotul de 18 stabilit de Bogdan Vintilă pentru meciul cu Voluntari, programat sâmbătă la ora 20:30.


  • (P) Cota BETANO pentru Voluntari – FCSB: 2.90 este cota pentru „Peste 3.5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT

Bozhidar Chorbadzhiyski, out din lotul FCSB-ului pentru meciul cu Voluntari

Bozhidar Chorbadzhiyski a prins doar patru meciuri oficiale în tricoul celor de la FCSB, trei în campionat și unul în șaisprezecimile Cupei României. Deși evoluțiile bulgarului nu au fost criticate de Gigi Becali, cele două cartonașe roșii luate în campionat i-au fost fatale fundașului pentru continuitatea în echipă.

Ultimul meci în care Chorbadzhiyski a jucat pentru FCSB s-a disputat în urmă cu mai bine de o lună, pe 26 octombrie, împotriva celor de la Hermannstadt.  Bulgarul a fost eliminat în minutul 93, pentru cumul de cartonașe galbene. Primul „roșu” văzut de Chorbadzhiyski a fost chiar la debutul în tricoul roș-albastru, duelul cu Gaz Metan Mediaș din etapa a șaptea.

ADVERTISEMENT

Seria de inactivitate a fundașului central adus de la CSKA Sofia în vară va continua. FANATIK a aflat că Chorbadzhiyski nu va fi păstrat de Bogdan Vintilă în lotul de 18 pentru meciul cu FC Voluntari, programat sâmbătă de la ora 20:30 pe stadionul „Anghel Iordănescu”.

Fundașul bulgar, primul care pleacă în iarnă

Bozhidar Chorbadzhiyski a fost adus la FCSB în vară, după ce Gigi Becali le-a plătit bulgarilor de la CSKA Sofia 50.000 de euro pentru împrumutul pe șase luni. Acum, neconvins de cele arătate de fundaș pe gazon, patronul „roș-albaștrilor” a declarat pentru FANATIK nu va activa clauza de transfer definitiv, pentru care ar fi trebuit să plătească 450.000 de euro.

ADVERTISEMENT

”Nu se mai schimbă nimic. Bozhidar Chorbadzhiyski nu mai rămâne la FCSB, nu mai am nevoie de el! Va pleca în iarnă. La revedere”, a declarat Gigi Becali pentru FANATIK.

Tags: