Fotbal intern

Gigi Becali, secretul CFR-ului în lupta pentru titlu: ”Era suficient să fac asta”

13.04.2021 | 10:03
Gigi Becali secretul CFRului in lupta pentru titlu Era suficient sa fac asta
Gigi Becali. Sursă foto: gsp.ro
ADVERTISEMENT

Fostul președinte al campioanei CFR, Iuliu Mureșan, a dezvăluit cum îi motiva pe jucătorii feroviari în perioada în care acesta conducea clubul ardelean.

Mai mereu lupta pentru supremație în Liga 1, CFR-iștii au dus-o cu FCSB. Și în perioada în care Mureșan era șeful feroviarilor finanțatorul roș-albaștrilor, Gigi Becali, era un personaj cheie.

ADVERTISEMENT

Iuliu Mureșan nu a uitat perioada petrecută în biroul de sub tribuna a doua a stadionului din cartierul clujean Gruia și le-a ”vândut” actualilor conducători secretul succeselor vișiniilor în lupta cu FCSB.

Iuliu Mureșan: ”Nici nu le dădeam prime jucătorilor”

Fostul oficial al feroviarilor clujeni a mărturisit că declarațiile omului care finanțează FCSB-ul, Gigi Becali, erau mai motivaționale decât un discurs al antrenorilor CFR-ului, sau decât vreo primă specială.

ADVERTISEMENT

După remiza de la Craiova, 0-0 dintre Universitatea și CFR, actualul antrenor al vișiniilor, Edi Iordănescu s-a arătat deranjat de declarațiile lui Gigi becali, la adresa echipei din Cluj.

”Pe vremea mea, după ieșirile domnului Becali la adresa noastră nici nu le mai dădeam prime jucătorilor, cred că va funcționa această treabă și acum. Le puneam jucătorilor declarațiile dânsului și era suficient. Îi motiva domnul Becali prin ceea ce spunea, asta poate fi atuul CFR-ului și acum”, a spus Iuliu Mureșan, pentru Prosport.

ADVERTISEMENT

4 titluri de campioană a cucerit CFR Cluj cu Iuliu Mureșan președinte

FCSB, CFR și U Craiova se luptă pentru trofeul de campioană

Despărțite de un singur punct, FCSB (33p) și CFR (32p) sunt principalele candidate la câștigarea campionatului, dar nici Universitatea Craiova (29p) nu este ieșită din ecuație.

Clujenii sunt în scădere de forma, iar oficialii ardeleni pun acest lucru și pe seama pandemiei de coronavirus, dar și pe problemele financiare, o poveste fără sfârșit la CFR.

ADVERTISEMENT

Nici FCSB, nici Universitatea Craiova nu au arătat că sunt capabile să se desprindă decisiv în fruntea clasamentului. Mai mult, în meciurile directe dintre cele trei oponente rezultatele înregistrate au evidențiat un echilibru de forțe.


  • (P) Cota BETANO pentru CFR Cluj – FCSB: 2,75 este cota pentru „1 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT