Fotbal intern

Sfat pentru Gigi Becali: “Scapă cât mai repede de Alibec!”

Dumitru Dragomir este de părere că Denis Alibec trebuie să părăsească Steaua în această iarnă, deoarece dacă va mai rămâne la echipa atmosfera din cadrul lotului se va strica şi mai rău.
23.12.2017 | 23:47
Sfat pentru Gigi Becali Scapa cat mai repede de Alibec
ADVERTISEMENT

Contactat telefonic de FANATIK.RO, Dumitru Dragomir, unul dintre cei mai experimentaţi oameni din fotbalul românesc i-a transmis lui Gigi Becali să încerce să îl vândă cât mai repede pe Alibec.  Fostul preşedinte al LPF este de părere că internaţionalul “roş-albaştrilor” va strica şi mai rău atmosfera la echipă şi nici nu va mai trage cu inima.

Dragomir este de părere că Denis Alibec nici nu a avut o cultură fotbalistică care să îi permită să îşi facă viaţa uşoară la Steaua. “Alibec este un jucător cu mari calităţi, dar din păcate nu are cultură fotbalistică. Dacă era băiat inteligent, trebuia să îşi atragă de partea lui un om important din acel club. Iar dacă nu intra în conflict cu el şi nu îl jignea, atunci eu sunt sigur că acel om îl ajuta enorm. Acel om este pâinea lui Dumnezeu, dar trebuie să te ducă capul să îi intri sub piele şi să ai abilitatea să înveţi de la alţii mai cu experienţă cum să lucrezi cu el. Acest om este Mihai Stoica, cel care este unul dintre cei mai buni conducători din Liga 1. Alibec a greşit când a intrat în conflict cu Meme şi l-a înfruntat”, şi-a început discursul Dragomir.

ADVERTISEMENT

“Alibec este un caz pierdut la Steaua!”

În continuare, fostul şef al LPF i-a transmis lui Gigi Becali un mesaj, dar a ţinut să îi spună acestuia unde a şi greşit în ultimele luni. “Din păcate, la Steaua capitalismul a fost înţeles greşit de unii şi l-au transformat în sclavagism. Nu înseamnă că dacă ai bani le poţi face tu pe toate. Dar uşor, uşor Gigi o să îşi revină şi o să vedeţi că o să schimbe foaia. Nu o să îi mai placă să piardă banii aşa ca fraierul şi să nu câştige campionatul. Eu îl sfătuiesc pe Gigi să scape din iarna asta de Alibec dacă vrea să îşi mai recupereze din bani. La ora asta nimeni nu îi va da pe Alibec nici măcar 3 milioane de euro. Alibec este un caz pierdut pentru Steaua. A intrat în conflict cu toată lumea şi nici măcar cu o parte dintre colegii lui nu se mai înţelege pe teren şi pe la antrenamente. E păcat că se întâmplă lucrul ăsta, dar acum înţelegeţi şi voi de ce Şumudică este antrenor? Cum naiba acest om l-a făcut pe Alibec să joace, iar Dică nu? Dacă lucrurile vor continua tot aşa, de la anul Alibec nu o să mai facă nici măcar 2 milioane de euro”, a încheiat Dragomir.

Recent, Nicolae Dică a vorbit la rândul său despre situaţia lui Denis Alibec şi a dezvăluit în ce condiţii internaţionalul român va mai juca la FCSB la anul. “Dacă din ianuarie, Denis Alibec va fi un alt jucător şi dacă va munci la antrenamente şi va avea evoluţii bune, atunci va rămâne. Eu ştiu foarte bine ce s-a întâmplat. Am avut o discuţie cu el faţă în faţă, i-am spus ce-mi doresc şi ce aştept de la el. Dacă Denis va înţelege că-i vreau binele, va face ce i-am spus şi va avea evoluţii bune, atunci va fi bine. Dacă nu, treaba lui”, a spus Dică.

ADVERTISEMENT

2.700.000 este cota lui Alibec pe transfermarkt.com