Fotbal intern

Gigi Becali, sfat pentru Denis Alibec. “Vrei să revii? Nu mai fuma două pachete şi lasă calculatorul!”

19.08.2018 | 14:19
Gigi Becali sfat pentru Denis Alibec Vrei sa revii Nu mai fuma doua pachete si lasa calculatorul

Gigi Becali a ţinut să-i dea un sfat lui Denis Alibec, după ce atacantul în vârstă de 27 de ani a încasat două cartonaşe galbene în meciul Astra Giurgiu – Dunărea Călăraşi, scor 1-1, şi a fost eliminat. Patronul FCSB-ului ştie cum internaţionalul român poate să revină la forma care l-a consacrat.

Latifundiarul din Pipera îl îndeamnă pe Denis Alibec să renunţe la a mai fuma două pachete de ţigări pe zi, dar şi la jocurile pe calculator. Mai mult, Gigi Becali îl sfătuieşte pe atacantul Astrei să se antreneze cât poate de bine şi o să reuşească să fie mult mai bun decât a fost.

Gigi Becali, sfat pentru Denis Alibec

“El s-a născut cu talentul, îl are şi nimeni nu poate să i-l ia. El poate reveni, depinde dacă vrea. Vrea să revină? Când vrei, trebuie să faci ce trebuie să faci. Dacă vrei să revii, lasă ţigara, nu mai fuma două pachete, lasă calculatorul, antrenează-te şi vei fi mai bun decât ai fost. Asta este părerea mea. Dacă nu-şi poate controla viciile, va fi din ce în ce mai slab”, a spus Gigi Becali, patronul FCSB-ului, pentru o emisiune de sport.

Denis Alibec a fost surprins de nenumărate ori fumând, iar în perioada petrecută la FCSB a fost ameninţat de Gigi Becali că o să fie amendat dacă o va face în timpul cantonamentelor susţinute cu vicecampioana României. Mai mult, atacantul român pentru care Ioan Niculae a decis să plătească 1.400.000 de euro este cunoscut drept un fan al jocului Counter Strike şi că îşi pierde multe ore în faţa calculatorului.

Are cel mai mare salariu la Astra Giurgiu

Denis Alibec a plecat de la FCSB în vara anului 2018, după ce nu a ruşit să se impună la echipa antrenată de Nicolae Dică. Mai mult, atacantul în vârstă de 27 de ani a intrat de nenumărate rânduri în conflict cu oficialii “roş-albaştrilor”, iar antrenorul a decis să-l scoată din lot şi să nu se mai bazeze pe serviciile lui.

Internaţionalul român a revenit la Astra Giurgiu în urmă cu aproape o lună, după un sezon şi jumătate la vicecampioana României, iar Ioan Niculae a achitat 1,4 milioane de euro în schimbul lui. La gruparea antrenată de Marius Măldărăşanu încasează un salariu lunar de 20.000 de euro, fiind cel mai bine plătit jucător din lotul fostei campioane a României.

A fost acuzat că a fumat la echipa naţională a României

“Da, eu fumez, dar niciodată nu am fumat la pauza meciului sau ce s-a spus acolo. Aş fi ipocrit să spun că nu fumez. Însă niciodată nu am fumat în vestiar. Cum crezi că mi-aş putea permite aşa ceva? Ar însemna să-mi bat joc de toată lumea şi de cariera mea. Ştiu exact ce a fost atunci. Au fost oameni care au vrut să îmi facă rău. Şi nu mă refer la jurnalişti. Există o răutate exagerată în fotbalul românesc. Coca-Cola nu beau. Nu ştiu de unde a apărut prostia asta. Se spun atâtea lucruri despre mine. Cu fumatul vom vedea. Cine ştie. Poate până la urmă mă las”, spunea Alibec, cel care a fost acuzat că a fumat în timpul unui meci al echipei naţionale a României la turneul final din Franţa.

Tags: