Rădoi a găsit perla lui Becali: “Merită clauză de zeci de milioane€!”

Iuliana Spirache   
in Stiri sportive
02/04/2018, 15:13
Rădoi a găsit perla lui Becali: “Merită clauză de zeci de milioane€!”

Fostul internaţional Mirel Rădoi a avut numai cuvinte de laudă la adresa lui Constantin Budescu şi susţine că Gigi Becali ar trebui să-i ofere un nou contract mijlocaşului ofensiv şi o clauză de reziliere pe măsură.

“În acest moment, lui (n.r. lui Budescu) ar trebui să i se pună o clauză de reziliere de câteva zeci de milioane, pentru că tot jocul se învârte în jurul lui. Pe lângă execuţiile pe care le are, iar cea de aseară este una extraordinară, totuşi să nu uităm că Steaua are 17 goluri marcate din faze fixe. Ceea ce înseamnă enorm în economia unui campionat.

“Steaua este dependentă de Budescu!”

Gândiţi-vă câte puncte au câştigat cu aceste execuţii. Iar în mare parte, peste 80 la sută dintre ele sunt executate de Budescu. Deci, eu zic că în acest moment Steaua este dependentă de Budescu”, a spus Mirel Rădoi, la Telekom Sport.

Ştirea MOMENTULUI

Liverpool – PSG 3-2. Firmino le aduce victoria „cormoranilor” în meciul serii din Champions League. Video

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×