Gigi Becali, sfătuit să îi vândă pe Dennis Man și Florinel Coman: “Pierzi toți banii”

Bogdan Ciutacu   
în FCSB
13/10/2020, 13:52
Gigi Becali, sfătuit să îi vândă pe Dennis Man și Florinel Coman: “Pierzi toți banii”
Gigi Becali, sfatuit sa ii vanda pe Dennis Man si Florinel Coman: ''Pierzi toti banii''

În contextul pandemiei și a recentei accidentări a lui Florinel Coman, George Țucudean îl sfătuiește pe Becali să îi vândă cât mai repede pe Man și Coman, cei mai buni jucători ai echipei.

Rămas liber de contract după ce s-a despărțit de campioana CFR Cluj, Țucudean e convins că Man și Coman ar trebui vânduți cât mai repede la un club din străinătate.

Atacantul consideră însă sumele cerute de Becali, mult peste valoarea jucătorilor și e de părere că Becali poate pierde milioane de euro doar pentru că ține de preț.

George Țucudean: ,,Dacă ți se accidentează și nu mai pleacă? Pierzi toți banii!”

Țucudean consideră ridicole sumele cerute de patronul FCSB: “Dacă cineva are pretenția să plece vreun jucător din România pe suma asta, i-ai dat în cap. Dacă, Doamne ferește, ai trei oferte și nu îi dai drumul la jucător pe o sumă cât de cât bună și ți se accidentează și nu mai pleacă? Pierzi toți banii! O să-ți vină să-ți dai în cap”, a declarat Țucudean pentru as.ro.

Giovanni Becali a declarat acum câteva zile că vărul său, Victor, a avut o ofertă de 9 milioane de euro de la Sporting Lisabona pentru Florinel Coman, însă Gigi Becali a cerut 11 milioane de euro: ,,Vărul meu a avut o ofertă de nouă milioane de euro pentru Coman de la Sporting Lisabona și 10 la sută dintr-un eventual transfer. Nu a vrut, a vrut 11 milioane de euro”, a declarat Ioan Becali pentru digisport.

Dumitru Dragomir: Dacă a avut ofertă de 9 milioane de euro, Gigi a greșit că nu i-a dat. S-ar putea să nu mai ia nici  2 cu pandemia asta!”

Fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal s-a declarat mirat de faptul că Becali a avut oferte care s-au învârtit în jurul sumei de 10 milioane de euro pentru Man și Coman, dar pe care patronul FCSB le-a refuzat.

Datorită pandemiei de coronavirus, ”Oracolul din Bălcești” crede că Becali nu va mai primi nicio ofertă atăt de mare și va fi nevoit să îi cedeze chiar și cu 2 milioane de euro dacă echipa nu va avea rezultate, iar naționala va continua cu aceste rezultate catastrofale: ,,Cu pandemia asta, dacă îi mai ține mult, s-ar putea să nu mai ia mai mult de două milioane de euro!”, a declarat Dragomir pentru PRO X.

Florinel Coman a suferit deja o accidentare destul de gravă în meciul cu Backa Topola și poate reveni din nou pe gazon cel devreme la meciul din etapa a opta cu FC Hermannstadt.

________________________________________________________________________________

  • Cota BETANO pentru Academica Clinceni – FCSB: 1,87 este cota pentru “peste 2,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

Închide ×